Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έρχεται με… φόρα και στην Ευρώπη η Άστον Βίλα! (vids)
Champions League

Έρχεται με… φόρα και στην Ευρώπη η Άστον Βίλα! (vids)

Η Άστον Βίλα δεν είχε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα της στο Champions League και επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Γιουνγκ Μπόις.

17.09.2024 | 22:14

Η Άστον Βίλα την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα στην Αγγλία. Γι’ αυτό τον λόγο παίζει στο Champions League. Κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και 41 χρόνια!

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι παρά την απειρία τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Γιουνγκ Μπόις στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των «αστεριών».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γιουνγκ Μπόις με τη βοήθεια της έδρας της και των οπαδών της ήταν εκείνη που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, όσο περνούσε η ώρα η Άστον Βίλα ήταν ολοένα και πιο στιβαρή στις κινήσεις της και στις πάσες της. Ο Έμερι φώναζε από τον πάγκο του και οι παίκτες του τον άκουγαν με πραγματική ευλάβεια.

Και δεν άργησε πολύ η στιγμή να πανηγυρίσουν το πρώτο τους γκολ. Αυτό ήρθε στο 27′ με τον Τίλεμανς με τον Βέλγο να βάζει μπροστά στο σκορ την Άστον Βίλα. Μία στιγμή που περίμεναν πολύ αρκετοί φίλοι του αγγλικού συλλόγου. Στο 38′ ο ΜακΓκιν ήταν εκείνος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα συνέχισε να είναι καλύτερη και να παίζει αναλόγως. Μάλιστα, οι Άγγλοι είχαν φάσεις για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Εν τέλει το 3-0 ήρθε με υπέροχο σουτ του Ονάνα στο 86′ για το 3-0.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version