Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ατλέτικο είπε «όχι» στον Ραμπιό λόγω της… μητέρας του – Η ακραία απαίτηση της!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο είπε «όχι» στον Ραμπιό λόγω της… μητέρας του – Η ακραία απαίτηση της!

Ο Αντριέν Ραμπιό... ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως η μεταγραφή του κόλλησε για αστείο λόγο!

17.09.2024 | 15:29

Ο Αντριέν Ραμπιό κυκλοφορεί ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά από τις αρχές του Ιουλίου, ωστόσο φτάσαμε μέσα Σεπτέμβρη και ομάδα… δεν έχει βρει. Αφού πρώτα πέρασε από σαράντα κύματα, εν τέλει φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Μαρσέιγ.

Ωστόσο, όλους αυτούς τους μήνες είχε δεχθεί πολλές προσφορές από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Μέχρι και η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την προσπάθεια της για τον Γάλλο σταρ και η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές φτάσανε κοντά σε συμφωνία, όμως η μητέρα και μάνατζερ του Ραμπιο, τα έκανε… μαντάρα.

Όπως αποκαλύπτει το RMCSport, η Ατλέτικο Μαδρίτης εκνευρίστηκε από την μητέρα του Ραμπιό για έναν συγκεκριμένο λόγο και διέκοψε κάθε συζήτηση με την πλευρά του έμπειρου μέσου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η μητέρα του Ραμπιό στην τελευταία συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό τιμ της Ατλέτικο Μαδρίτης, άρχισε να δίνει εντολές για το… που και πως θα αγωνίζεται ο Ραμπιό στους Μαδριλένους!

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ατλέτικο και αμέσως είπαν «όχι» στον Ραμπιό και κάπου εκεί κόλλησε η μεταγραφή του στην ομάδα του Σιμεόνε.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version