Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αμυντική επίθεση στο Μιλάνο η Λίβερπουλ και τριάρα στη Μίλαν! (vid)
Champions League

Αμυντική επίθεση στο Μιλάνο η Λίβερπουλ και τριάρα στη Μίλαν! (vid)

Εν πολλοίς το διπλό της Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν (1-3) προήλθε από την τετράδα των αμυντικών της.

18.09.2024 | 00:05

Οι τέσσερις αμυντικοί της Λίβερπουλ είχαν σήμερα και άλλο ρόλο. Οι Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τσιμίκας τις ασίστ, οι Κονατέ και Φαν Ντάικ τα δυο εκ των τριών γκολ των Άγγλων μες στο «Σαν Σίρο». Η Μίλαν αρκέστηκε στο γρήγορο γκολ της με τον Πούλισικ και σε ένα δοκάρι με τον Λεάο στο 96′. Χοντρικά… Η πρεμιέρα για τον Άρνε Σλοτ στο Champions League στον κόκκινο πάγκο είχε αίσιο τέλος, με το σκορ στο 3-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μίλαν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς με τη Λίβερπουλ (στο 3′ ο Πούλισικ άνοιξε το σκορ), ωστόσο, η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους Άγγλους. Με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά στην ενδεκάδα του Άρνε Σλοτ και να κάνει ένα μεγάλο ματς, οι Άγγλοι παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, δείχνοντας ότι το 0-1 από τη Νότιγχαμ στην Premier League ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.







Η Λίβερπουλ εν τέλει πέρασε με το εμφατικό 3-1 από το Σαν Σίρο, ο Τσιμίκας με κόρνερ στο 41′ έδωσε την ευκαιρία στον Φαν Ντάικ να ανατρέψει το σκηνικό (2-1), έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να σκοράρει, ωστόσο, ο Σομποσλάι στο 67′ αποκατέστησε την τάξη!







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version