Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνοιξε τα… ρολά του στο τέλος ο Γκαζανίγκα, νίκη στο 90′ η Παρί! (vid)
Champions League

Άνοιξε τα… ρολά του στο τέλος ο Γκαζανίγκα, νίκη στο 90′ η Παρί! (vid)

Ο Πάουλο Γκαζανίγκα κρατούσε με νύχια και με δόντια τον βαθμό για τη Χιρόνα, αλλά στο 90' υπέπεσε σε λάθος και η Παρί πήρε αγχωτική νίκη με 1-0.

18.09.2024 | 23:59

Όρθια για ενενήντα λεπτά κρατήθηκε η Χιρόνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» στο πρώτο της παιχνίδι στο Champions League. Το γκολ του Νούνο Μέντες από γκάφα ολκής του Γκαζανίγκα έκρινε την αναμέτρηση και η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε λυτρωτική νίκη με 1-0 στην 1η αγωνιστική του Champions League. Για την ακρίβεια, χρεώθηκε αυτογκόλ στον τερματοφύλακα των Καταλανών που μέχρι τότε ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε με δυναμική, έχοντας δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 15ο λεπτό, με πρωταγωνιστές τους Ζαΐρ-Εμερί και Ασένσιο. Ωστόσο, η Χιρόνα κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό του αγώνα και να “κοιμίσει” την Παρί Σεν Ζερμέν. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν λιγοστές ευκαιρίες, ενώ οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Παρί έχασε τον Ασένσιο λόγω τραυματισμού.




Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρωταθλήτρια Γαλλίας ανέβασε γρήγορα την ένταση, αναζητώντας το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Στο 63ο λεπτό, ο Λουίς Ενρίκε προχώρησε σε τριπλή αλλαγή για να ενισχύσει την επιθετική δυναμική της ομάδας. Παρά την συνεχή πίεση και τις ευκαιρίες, οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες.

Οι Ντεμπελέ, Μουανί και Χακίμι είχαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν και να αναδειχθούν ως οι ήρωες της βραδιάς, αλλά είτε αστόχησαν από καλές θέσεις, είτε ο τερματοφύλακας της Χιρόνα, Γκαζανίγκα, απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το σκορ στο 0-0.

Τελικά, η τύχη γύρισε την πλάτη στην ισπανική ομάδα με τον πιο σκληρό τρόπο. Στο 90ο λεπτό, η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε το πολυπόθητο γκολ, όταν ο Μέντες έκανε γύρισμα από τα αριστερά και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Αργεντινού πορτιέρε, καταλήγοντας στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην Παρί.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version