Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άσχημα τα νέα για τον Όντεγκαρντ: Το επιβεβαίωσε ο Αρτέτα!
Άρσεναλ

Άσχημα τα νέα για τον Όντεγκαρντ: Το επιβεβαίωσε ο Αρτέτα!

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός των πλάνων του Μίκελ Αρτέτα, σύμφωνα με όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.

18.09.2024 | 21:30

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους, όπου η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια πάει από το καλό στο καλύτερο. Ωστόσο, ο 24χρονος μέσος στο πρόσφατο παιχνίδι της εθνικής Νορβηγίας κόντρα στην Αυστρία τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό του αστράγαλο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων. Ή κάπου εκεί πέρα. Ο Μίκελ Αρτέτα μίλησε για τον έμπειρο χαφ που είναι και αρχηγός της Άρσεναλ και επιβεβαίωσε ότι μάλλον τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα σε σχέση με πριν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Πως η καριέρα του Αντονί Μαρσιάλ δεν πήρε ποτέ την τροπή που θα ήθελε και θα περίμενε κάποιος!

Πριν το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αταλάντα για την πρώτη αγωνιστική του Champions League ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο του Όντεγκαρντ, ο οποίος θα απουσιάσει από τα πλάνα του για παραπάνω από τρεις εβδομάδες. Και αν όλα πάνε καλά, τότε δεν θα χρειαστεί να τον περιμένει για παραπάνω χρονικό διάστημα!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μίκελ Αρτέτα για τον τραυματισμό του Μάρτιν Όντεγκαρντ:

«Η αλήθεια είναι ότι θα τον χάσουμε για ένα σημαντικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά το πόσο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα λείψει για μήνες.

Το κακό με την περίπτωσή του είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό χτύπημα στους συνδέσμους του αστραγάλου του. Οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version