Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League: Το είδαμε ΚΑΙ αυτό… Έγινε «καμίνι» το «Έτιχαντ» (vid)
Champions League

Champions League: Το είδαμε ΚΑΙ αυτό… Έγινε «καμίνι» το «Έτιχαντ» (vid)

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι έκαναν όσο πιο αφιλόξενο γίνεται το «Έτιχαντ» στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο Champions League.

18.09.2024 | 22:21

Το Champions League ξεκίνησε και η Μάντσεστερ Σίτι γι’ ακόμη μία φορά φιλοδοξεί και θέλει να το κατακτήσει. Ή έστω να πάει πιο ψηλά γίνεται και να μην πέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει γίνει ο κακός της δαίμονας τα τελευταία χρόνια.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξαν να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στα «άστρα» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Ίντερ.

Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας, μάλιστα, κατέκλυσαν το «Έτιχαντ» και λίγο πριν τη σέντρα έδειξαν τα… δόντια τους, αφού την ώρα του ύμνου γιούχαραν έναν προς έναν τους παίκτες των «νερατζούρι» την ώρα που η κάμερα πέρναγε από μπροστά τους, δείχνοντας ότι αν θέλουν μπορούν να κάνουν… καμίνι το «Έτιχαντ» που δεν έχει τη φήμη της πιο καυτής έδρας!

Ιδού οι γιούχες και οι αποδοκιμασίες από τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι προς τους παίκτες της Ίντερ πριν τη σέντρα στο «Έτιχαντ»:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version