Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός είναι ο επόμενος προπονητής της Ρόμα και δεν… τρομάζει!
Ρόμα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός είναι ο επόμενος προπονητής της Ρόμα και δεν… τρομάζει!

Ο Ιβάν Τζούριτς θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ρόμα, όπως έκανε γνωστό η ιταλική ομάδα με ανακοίνωσή της στα social media.

18.09.2024 | 20:15

Η Ρόμα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη νέα σεζόν. Και αυτό έμελλε να φέρει αλλαγές στον πάγκο της. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι παρελθόν από το πρωί της Τετάρτης (18/9).

Η ιταλική ομάδα δεν άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο που θα κάτσει στη θέση του. Ο λόγος για τον Ιβάν Τζούριτς. Ο Κροάτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το τέλος της σεζόν. Αν και εφόσον καταφέρει να κρατήσει τους «τζιαλορόσι» στην πρώτη 4αδα, τότε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών πρόκειται να ανανεωθεί και επίσημα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η απόφαση της διοίκησης της Ρόμα δεν ήταν κάτι που άρεσε στους φίλους του συλλόγου. Μιας και θεωρούν ότι ο 49χρονος προπονητής δεν έχει τα φόντα, ώστε να κάνει το κάτι παραπάνω στον πάγκο της ομάδας. Γι’ αυτό τον λόγο και θεωρούν ότι οι άνθρωποι της διοίκησης τα έχουν κάνει… μαντάρα.

Μένει να δούμε από εδώ και πέρα ποια θα είναι η πορεία της Ρόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version