Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Η Λίνα Σουλούκου έδιωξε τον Ντε Ρόσι!» – Χαμός στη Ρόμα και έξαλλοι οι οπαδοί (pics)
Ρόμα

«Η Λίνα Σουλούκου έδιωξε τον Ντε Ρόσι!» – Χαμός στη Ρόμα και έξαλλοι οι οπαδοί (pics)

Χαμός στη Ρόμα μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που.... θεωρούν την Λίνα Σουλούκου, ως υπεύθυνη για την αποχώρηση του Ντε Ρόσι!

18.09.2024 | 16:47

Αν μη τι άλλο το νέο της ημέρας είναι η απομάκρυνση του Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, λίγες μέρες μετά την νέα απώλεια βαθμών στην Serie A. Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα της ομάδας την φετινή σεζόν δεν είναι το καλύτερο δυνατό και ο Ιταλός κόουτς ήταν αυτός που την “πλήρωσε”.

Ωστόσο, αυτό το νέο δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς των Ρωμαίων που είχαν δεθεί με τον σπουδαίο Ντε Ρόσι. Ένα νέο δημοσίευμα από τα ΜΜΕ της Ιταλίας και συγκεκριμένα από tuttomercatoweb και το calciomercato.it, βάζει… «φωτιά» στις σχέσεις φιλάθλων και διοίκησης.

Όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ η διοίκηση της Ρόμα δεν ήθελε να απομακρύνει τον Ντε Ρόσι, όμως αναγκάστηκαν να τον διώξουν μετά από μια διαφωνία που είχε ο Ιταλός με την CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου.

Φαίνεται πως η Ελληνίδα έδωσε εντολή για την απομάκρυνση του Ντε Ρόσι και η διοίκηση είπε το «ναι». Τα ίδια Μέσα αναφέρουν πως οι δύο τους είχε εδώ και εβδομάδες διαφωνίες για πολλά θέματα του συλλόγου και δεν υπήρχε καμία συνεργασία!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη τα σχόλια των οπαδών της Ρόμα στα social media είναι ιδιαίτερα επικριτικά προς την Λίνα Σουλούκου και κράζουν την απόφαση της διοίκησης να την στηρίξει…

Καζάνι που βράζει πλέον και η Ρόμα και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν εξηγήσεις από την CEO, προκειμένου να φανεί αν τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι αληθή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version