Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαπέ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο για το Champions League»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαπέ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο για το Champions League»

Ο Κιλιάν Μπαπέ προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, τονίζοντας πως στόχος του με τη «Βασίλισσα» είναι να κερδίζει κάθε ματς.

18.09.2024 | 10:05

Στο ντεμπούτο του στο UEFA Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κιλιάν Μπαπέ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη με 3-1 επί της Στουτγκάρδης. Ως ένας από τους σκόρερ, ο Μπαπέ εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την απόδοση της ομάδας όσο και για το αποτέλεσμα. Ακόμη, τόνισε πως δεν πήγε στη «Βασίλισσα» μόνο για το κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο αλλά για να κερδίζει κάθε αγώνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είναι αρνητικό να λέει κανείς ότι ήρθα εδώ μόνο για να κερδίσω το Champions League. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Κερδίσαμε σήμερα και θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια», δήλωσε στη «Mundo Deportivo».

Ο Μπαπέ αναφέρθηκε και στον ίδιο τον αγώνα, παραδεχόμενος ότι η ομάδα αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Η Στουτγάρδη πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον ρυθμό της στο πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να βρει τα πατήματά της. Δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες και ασκώντας πίεση, γύρισε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο Μπαπέ θέλει να κερδίσει τα πάντα με τη Ρεάλ

«Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη και παρόλο που ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η νίκη στο πρώτο παιχνίδι είναι σημαντική. Το Champions League έχει αλλάξει και πρέπει να κερδίσουμε το συντομότερο δυνατό», σχολίασε ο Γάλλος σταρ. «Ήταν δύσκολο γιατί έπαιξαν καλά και είχαμε πρόβλημα να συνέλθουμε στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ασκήσαμε πίεση και σκοράραμε».

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαπέ έβαλε το πιο εύκολο γκολ της ζωής του με τη Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Ο Μπαπέ απέδωσε τα εύσημα σε όλη την ομάδα για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά της για την επίτευξη της νίκης. Σκεπτόμενος τη δική του απόδοση, ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την ομάδα, αλλά αναγνώρισε ότι θα μπορούσε να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο σε μελλοντικούς αγώνες. «Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Κάθε παιχνίδι νιώθω πιο δυνατός και είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρω περισσότερο», σημείωσε.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version