Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Επιστροφή που την κάνει άκρως επικίνδυνη – Γύρισε ο παικταράς!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Επιστροφή που την κάνει άκρως επικίνδυνη – Γύρισε ο παικταράς!

Ο Φλικ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει έναν ακόμα... ποιοτικό επιθετικό στις επιλογές του!

18.09.2024 | 16:28

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει μυθικά την φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι πως ούτε ο πιο ένθερμος οπαδός της δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα, με τον Φλικ και τους παίκτες του να κάνουν “πλάκα” στην La Liga μέχρι στιγμής, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο «5 στα 5» με την επιθετική γραμμή των Καταλανών να δουλεύει άψογα!

Ωστόσο, πλέον ο Χάνσι Φλικ θα έχει μια ακόμα τεράστια «εσωτερική μεταγραφή», καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Ανσού Φάτι επέστρεψε 100% στις προπονήσεις και το ιατρικό τιμ του έδωσε το πράσινο φως για να αγωνιστεί.

Για αυτόν τον λόγο και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο ματς του Champions League κόντρα στην Μονακό.

Να θυμίσουμε πως ο Φάτι είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως ο Φλικ είχε ανακοινώσει σε όλους πως στηρίζει και υπολογίζει στον Ισπανό επιθετικό, καθώς τον θεωρεί ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει τους Μπλαουγκράνα.

Αντιλαμβάνεστε πλέον πως η επιθετική γραμμή της Μπάρτσα… δυναμώνει επικίνδυνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version