ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ατλέτικο ισοφάρισε κόντρα στην Λειψία με το τέλειο πλασέ του Γκριεζμάν (vid)
Γιαμάλ λαμπρός δίνει ζωή στην Μπαρτσελόνα (vid)
Αταλάντα – Άρσεναλ: Τεράστια επέμβαση του Καρνεσέκι στο φάουλ του Σάκα (vid)
Χαμένος στο Πριγκιπάτο ο Τερ Στέγκεν – Σκοράρει με Ακλιούς η Μονακό (vid)
Με το… καλημέρα η Λειψία «σόκαρε» την Ατλέτικο – Το κάρφωσε ο Σέσκο (vid)
Ο Κόντε «υποκλίθηκε» στην εμφάνιση της Ίντερ με τη Σίτι!
Μια Λεβερκούζεν σκέτη απόλαυση στο Ρότερνταμ (vid)
Τεράστια απώλεια για Σίτι και Πεπ ενόψει Άρσεναλ!
Τρομακτική Λεβερκούζεν, ΔΙΑΛΥΕΙ από το ημίχρονο τη Φέγενορντ! (vids)
Η BILD στέλνει το αστέρι του Αλόνσο στη Ρεάλ κι ο Μπέλινγχαμ αγχώνεται!
Τουρκική υπόθεση τα δυο γκολ της Μπενφίκα στο «Μαρακανα» – Απίστευτο φάουλ το 0-2! (vids)
Το «κόλλησε» ο Βιρτς – Πρώτο του στο Champions League! (vid)
Επίσημο το «μπαμ» της ΑΕΚ: Δικός της ο Μαρσιάλ!
Ντεμπούτο ως βασικός ο Παυλίδης στο Champions League! (pic)
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει υπόψη της τον τέλειο αντι-Ντε Μπρούιν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπέλινγκχαμ απάντησε στις φήμες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και αναφέρθηκε στην απουσία του Κρόος, στην επιστροφή του από τους τραυματισμούς και στον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Μπέλινγκχαμ απάντησε στις φήμες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Στουτγκάρδη απάντησε στις πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν στα Μέσα σχετικά με εντάσεις μεταξύ του ίδιου και των συμπαικτών του, Κιλιάν Μπαπέ, Ροντρίγκο και Βινίσιους. Ο Μπέλινγκχαμ απέρριψε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι η ομάδα παραμένει ενωμένη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τόνισε την ισχυρή φιλία και το δέσιμό τους ως συμπαίκτες. «Είδα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητισμό μεταξύ εμού, του Μπαπέ, του Ροντρίγκο και του Βινίσιους. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», δήλωσε.

Όσον αφορά τον Γάλλο σταρ, ο Μπέλινγκχαμ μόνο καλά λόγια είχε να πει, τονίζοντας την ομαλή προσαρμογή του στην ομάδα. Δεν εξέφρασε καμία έκπληξη για την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπαπέ στο ντεμπούτο του, δεδομένης της γνωστής του ποιότητας. Ο Μπέλινγκχαμ σημείωσε πως ο επιθετικίς χειρίστηκε με ευκολία την πίεση που συνεπάγεται η ένταξή του σε έναν σύλλογο τόσο υψηλού κύρους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ήδη κάνει θετικό αντίκτυπο. «Είναι αυτό που κάνει, δεν εξεπλάγην καθόλου. Δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι ήταν το ντεμπούτο του, γιατί μου φάνηκε σαν άλλο ένα παιχνίδι όπου θα σκόραρε», δήλωσε ο Μπέλινγκχαμ. Συνέχισε προβλέποντας ότι ο Μπαπέ θα είναι ζωτικής σημασίας παίκτης για την ομάδα τόσο φέτος όσο και στο μέλλον, λέγοντας: «Θα είναι ένας τεράστιος παίκτης για εμάς». Μπέλινγκχαμ

Ο Μπέλινγκχαμ μίλησε για όλους και για όλα

Ο Μπέλινγκχαμ μίλησε επίσης για την αποχώρηση του Τόνι Κρόος, χαρακτηρίζοντας τον Γερμανό μέσο «αναντικατάστατο». Αναγνώρισε το σημαντικό κενό που αφήνει ο Κρόος, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα προσαρμοστεί αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού της. «Η απώλεια του Τόνι είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς όσον αφορά τον ρυθμό και το στυλ, αλλά βρίσκουμε νέους τρόπους να προσαρμοστούμε», σημείωσε ο Μπέλινγκχαμ.

Διαβάστε επίσης: Μπαπέ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο για το Champions League»

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Μπέλινγκχαμ μίλησε για την πρόσφατη επιστροφή του από έναν μυϊκό τραυματισμό που τον είχε αφήσει στο περιθώριο για τρεισήμισι εβδομάδες. Παραδέχτηκε ότι αισθανόταν ανυπόμονος, αλλά αναγνώρισε τη σημασία της προσεκτικής ανάρρωσης. Παρά το γεγονός ότι αρχικά σχεδίαζε να έρθει από τον πάγκο, ήταν ενθουσιασμένος που θα ξεκινούσε το παιχνίδι και σταδιακά θα επέστρεφε στην πλήρη φυσική του κατάσταση. «Ήμουν ενθουσιασμένος που θα ξεκινούσα, αλλά έμεινα από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Βρίσκω και πάλι τα πατήματά μου και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι καλά αυτή τη σεζόν», κατέληξε.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ