Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τζόουνς απάντησε στους haters: «Θα κόβατε το χέρι σας για να κάνετε την καριέρα μου»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζόουνς απάντησε στους haters: «Θα κόβατε το χέρι σας για να κάνετε την καριέρα μου»

Ο Φιλ Τζόουνς ξέσπασε και αναφέρθηκε σε όσους τον κατακρίνον για την καριέρα του!

18.09.2024 | 17:05

Σίγουρα, ο Φιλ Τζόουνς ήταν ένας τίμιος, αλλά… όχι και τόσο ποιοτικός κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο, έκανε μια αξιοζήλευτη καριέρα, όντας για χρόνια στην τεράστια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας για αρκετό καιρό ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Αρκετοί ήταν αυτοί όμως που τον έκραζαν και δεν πίστευαν στις δυνατότητες του, με τον ίδιο να κλείνει τα αυτιά του και να δουλεύει σκληρά. Σε ηλικία 32 ετών αποσύρθηκε από τον χώρο του ποδοσφαίρου και απάντησε σε όλους τους haters.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Κάποιος μου είπε, “Ω, είναι κρίμα για την καριέρα σου, Φιλ, αλλά είναι υπέροχο που σε γνωρίζω”. Τότε αναρωτήθηκε γιατί είναι κρίμα και… ντροπή η καριέρα που έκανα», τόνισε.

«Τι εννοείς, φίλε; Είμαι στη Γιουνάιτεντ για 10 χρόνια, κέρδισα την Πρέμιερ Λιγκ, έπαιξα πάνω από 200 παιχνίδια για τη Γιουνάιτεντ, έπαιξα σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, κέρδισα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας», είπε ο Άγγλος.

«Πολλοί άνθρωποι, το 99% των ανθρώπων θα έκοβαν το δεξί τους χέρι τώρα για να περάσουν τα παιδιά τους και να κάνουν την καριέρα που έκανα εγώ», είπε ο Τζόουνς!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version