Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωταθλήτρια και στις νίκες με… άγχος η Ρεάλ Μαδρίτης! (vids)
Champions League

Πρωταθλήτρια και στις νίκες με… άγχος η Ρεάλ Μαδρίτης! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-1 τη Στουτγκάρδη, όμως, δεν ήταν τόσο εύκολο το έργο της όσο δείχνει το αποτέλεσμα.

18.09.2024 | 00:15

Η Ρεάλ Μαδρίτης ναι νικάει. Ναι το κάνει με άγχος και πίεση κάποιες φορές. Αλλά το θέμα για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι είναι άλλο. Οι Μαδριλένοι δεν πείθουν και γενικότερα δεν πατάνε και τόσο καλά στα πόδια τους. Τουλάχιστον για την ώρα. Μιας και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει στο εγγύς μέλλον.

Ωστόσο, στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Στουτγκάρδη στο πρώτο παιχνίδι του Champions League δέχτηκαν πολλές φάσεις στην εστία τους. Παρόλα αυτά επικράτησαν με σκορ 3-1 των Γερμανών, σημειώνοντας δύο γκολ στα τελευταία 20 λεπτά!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Στουτγκάρδης θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετικό αν δεν υπήρχε ο Κουρτουά. Ή αν δεν ήταν σε τόσο καλό βράδυ ο Βέλγος κίπερ. Ο σούπερ σταρ της ισπανικής ομάδας σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε μόνος του έναντι στους παίκτες της γερμανικής ομάδας. Η κλάση, το ταλέντο και η εμπειρία του ήταν αυτά που σταμάτησαν τους φιλοξενούμενους. Σε αντίθετη περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο θα ήταν πίσω στο σκορ.

Αλλά θα έχανε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να νικήσουν τον Κουρτουά και γενικότερα να καταλάβουν πως σταματούσε τα σουτ και τα πλασέ τους. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στο 46′ με τον Μπαπέ, μετά από πάσα του Ροντρίγκο.

Ωστόσο, η χαρά της Ρεάλ δεν κράτησε πολύ. Ο Ουντάφ στο 68′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και τα δύσκολα είχαν ξεκινήσει για τα καλά για τους Μαδριλένους. Όμως, το τέρμα του Ρούντιγκερ στο 78′ ήταν αρκετό να διώξει το άγχος από μέσα τους. Η χαριστική βολή στους Σουηβούς ήρθε από τον Έντρικ στο 95΄με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει με μακρινό σουτ και να γίνεται ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version