Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στατιστικό «ντροπή» για τη Ρεάλ – Δείχνει πως έχει μεγάλο πρόβλημα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Στατιστικό «ντροπή» για τη Ρεάλ – Δείχνει πως έχει μεγάλο πρόβλημα!

Σίγουρα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν ήταν περήφανος με το... που πήγε το βραβείο του «Man of the Match»

18.09.2024 | 17:18

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει την νίκη κόντρα στην Στουτγκάρδη, στην πρεμιέρα του Champions League. Για ένα ακόμα ματς όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε κακή εμφάνιση και οι παίκτες της δείχνουν να μην έχουν αφομοιώσει ακόμα το νέο αγωνιστικό πλάνο, μετά την έλευση του Κίλιαν Μπαπέ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως οι Γερμανοί είχαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες και η Ρεάλ ΔΕΝ θα είχε πάρει την νίκη χωρίς τον τεράστιο Τιμπό Κουρτουά.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, με τους επιθετικούς της Στουτγκάρδη να τον «πυροβολούν» από πλεονεκτικές για αυτούς θέσεις, αλλά τον ίδιο να βάζει «στοπ».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 32χρονος γκολκίπερ αναδείχθηκε ως ο «Man of the Match», παίρνοντας το βραβείο του κορυφαίου από την UEFA!

Σίγουρα, αυτό δεν άρεσε στη ΡΕάλ και τον Αντσελότι γιατί όταν έχεις τον τερματοφύλακα ως καλύτερο ποδοσφαιριστή σε ένα εντός έδρας ματς κόντρα σε μια ομάδα που είναι “κατώτερη”, τότε δείχνει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική γραμμή και όχι μόνο.
Πάντως ο Κουρτουά έδειξε την τεράστια ποιότητα του!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version