Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Στο Ρέντη έμαθε να σουτάρει»: Απολαυστικό το πρώτο γκολ του Λάτσι στο Champions League! (vid)
Champions League

«Στο Ρέντη έμαθε να σουτάρει»: Απολαυστικό το πρώτο γκολ του Λάτσι στο Champions League! (vid)

Ο Καζίμ Λάτσι μοίρασε... σακούλες στους παίκτες της Σάλτσμπουργκ για να διαμορφώσει το 3-0 της Σπάρτα Πράγας.

18.09.2024 | 21:46

Από τα τσικό του Ολυμπιακού, ο Καζίμ Λάτσι βρίσκεται σήμερα στην Πράγα όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπάρτα. Απόψε έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League και μάλιστα σκόραρε το παρθενικό του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Προκριματικά έχει παίξει, Europa League, Youth League επίσης. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Αλβανός ποδοσφαιριστής μόλις μια φορά αγωνίστηκε. Και ίσως οι Πειραιώτες να το έχουν κατά κάποιο τρόπο μετανιώσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τον έδιναν δανεικό δεξιά κι αριστερά έως ότου τον είδε η Αζαξιό και τον απέκτησε. Συνολικά 158 συμμετοχές (11 γκολ, 8 ασίστ) είχε ο Λάτσι με τη γαλλική ομάδα. Ενώ με τους Τσέχους έκανε την 76η συμμετοχή του σημειώνοντας το τρίτο του τέρμα.

Ένα γκολ σκέτη απόλαυση. Είχε την ψυχραιμία ο 28χρονος άσος να κάνει προσποίηση και να ρίξει στο χορτάρι δυο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Σάλτσμπουργκ! Κάλλιστα θα έλεγε κανείς την περίφημη ατάκα του Γιάννη Μπέζου στο παλιό σίριαλ του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί», «Στο Ρέντη έμαθε να σουτάρει». Τότε αναφερόταν βέβαια στον Ριβάλντο…




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version