Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το παραδέχθηκε και ο Μοράτα: «Καλά έκαναν και μας έβρισαν οι οπαδοί»
Μίλαν

Το παραδέχθηκε και ο Μοράτα: «Καλά έκαναν και μας έβρισαν οι οπαδοί»

Ο Άλβαρο Μοράτα προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ήττα της Μίλαν από τη Λίβερπουλ με 1-3 και τόνισε πως καταλαβαίνει τα νεύρα και τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

18.09.2024 | 09:28

Ο Άλβαρο Μοράτα παραδέχτηκε ότι οι οπαδοί της Μίλαν είχαν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν την απογοήτευσή τους μετά την ήττα με 1-3 από τη Λίβερπουλ στο UEFA Champions League. Ωστόσο, προέτρεψε τους οπαδούς να μην αφήσουν τον αρνητισμό να βλάψει την ομάδα ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την Ίντερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μίλαν ξεκίνησε τον αγώνα με το δεξί, με τον Κρίστιαν Πούλισιτς να σκοράρει μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη. Αλλά η αρχική αισιοδοξία γρήγορα έσβησε, καθώς η Λίβερπουλ πήρε τον έλεγχο και εξασφάλισε τη νίκη με 1-3. Μέχρι να ακουστεί το τελικό σφύριγμα, πολλοί οπαδοί είχαν ήδη αποχωρήσει, ενώ όσοι παρέμειναν έβγαλαν τον εκνευρισμό τους, απευθύνοντας ύβρεις στους παίκτες.

«Ξεκινήσαμε καλά και δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσουμε έτσι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», δήλωσε ο Μοράτα στο «Sky Sport Italia». «Αλλά δυσκολευτήκαμε με τις στημένες φάσεις και όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα της ποιότητας της Λίβερπουλ, είναι δύσκολο να ανακάμψεις. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε».

Ο Μοράτα υπερασπίστηκε τους οπαδούς

Οι εναπομείναντες οπαδοί, αν και λιγότεροι σε αριθμό, φώναζαν οργισμένα προς τους παίκτες, προτρέποντάς τους να δείξουν περισσότερη μαχητικότητα. Ο Μοράτα αναγνώρισε την απογοήτευση των οπαδών, αλλά τόνισε τη σημασία του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις επερχόμενες προκλήσεις. «Πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις των οπαδών, επειδή πληρώνουν για να μας βλέπουν και είναι δουλειά μας να αποδίδουμε. Αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει πάρα πολύ, ειδικά με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί αυτό το Σαββατοκύριακο», πρόσθεσε.

Ο θυμός των οπαδών δεν προήλθε μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την έλλειψη αντίδρασης της Μίλαν μετά την ανατροπή των «Κόκκινων». Ο Μοράτα έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα, δηλώνοντας ότι η ήττα δεν οφειλόταν σε λάθη συμπεριφοράς ή τακτικής. «Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένα – αυτές είναι καταστάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάει προς το μέρος μας αντί για το δικό τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, ειδικά ενόψει ενός ακόμη σημαντικού αγώνα».

Αναφερόμενος στη θεωρούμενη έλλειψη ηγεσίας στην ομάδα, ο Μοράτα εξήγησε ότι η Μίλαν διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες που μπορούν να αναδειχθούν. «Υπάρχουν πολλοί παίκτες-κλειδιά σε αυτή την ομάδα. Απλά πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να αποφύγουμε να δώσουμε ευκαιρίες στους αντιπάλους μας να τις εκμεταλλευτούν».

Διαβάστε επίσης: Εικόνα διάλυσης από τη Μίλαν: Εξαγριωμένοι οπαδοί της αποδοκίμαζαν τους παίκτες! (vid)

Όσον αφορά το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, ο Μοράτα εξέφρασε την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας. «Δεν είμαι σίγουρος για το πώς, αλλά πρέπει να γυρίσουμε τα πράγματα γρήγορα, αλλιώς μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολο. Αυτό ήταν μόνο το πρώτο ματς, αλλά είναι ένα μάθημα ότι κάθε λεπτομέρεια μετράει στο Champions League».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version