Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έρχονται αλλαγές στο σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης – Ο μεγάλος χαμένος στα πλάνα του Αντσελότι
Ρεάλ Μαδρίτης

Έρχονται αλλαγές στο σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης – Ο μεγάλος χαμένος στα πλάνα του Αντσελότι

Δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι! Το σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης - προσεχώς - αλλάζει και ο Κάρλο Αντσελότι παίρνει τα ρίσκα του!

19.09.2024 | 12:06

Η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης στις πρώτες στροφές της νέας σεζόν είναι κάπως… προβληματική! Σίγουρα όχι αυτή ακριβώς που περίμεναν να δουν οι οπαδοί της μαδριλένικης ομάδας ειδικά μετά την προσθήκη του Γάλλου σούπερ σταρ, Κιλιάν Μπαπέ, στο ρόστερ! Η «Βασίλισσα» μέχρι ώρας έχει παρουσιάσει αρκετά πρόσωπα στα πρώτα παιχνίδια. Σε άλλα δείχνει σταθερή με εμπνεύσεις στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Σε άλλα όμως με προβλήματα στο αμυντικό – κυρίως – κομμάτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει παρατηρήσει και τονίσει τα προβλήματα στις συνεντεύξεις Τύπου που έχει δώσει. Ο Ιταλός πιστεύει πως η εικόνα αυτή είναι θέμα χρόνου να αλλάξει και πως αυτό θα συμβεί με τις επιστροφές βασικών του ποδοσφαιριστών. Ήδη Τσουαμενί και Μπέλιγχαμ επέστρεψαν στη δράση αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν. Ο Αντσελότι περιμένει καρτερικά ακόμη ένα… γρανάζι να μπει ξανά στη μηχανή του! Τον Εντουάρντ Καμαβινγκά!




Διάβασε επίσης: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» της Ρεάλ Μαδρίτης – Επιστρέφει το… μηχανάκι της «Βασίλισσας»

Τα πλάνα του Αντσελότι σύμφωνα με τη MARCA

Ο ερχομός του Γάλλου χαφ θα φέρει σύμφωνα με τη MARCA μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα της «Βασίλισσας». Ο Αντσελότι σκέφτεται από αρχές του επόμενου μήνα να αλλάξει το σύστημα και να επαναφέρει την ομάδα του στο αγαπημένο του 4-4-2. Σε αυτό θέση στο κέντρο θα έχουν οι Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Τσουαμενί και Μπέλιγχαμ. Όσον αφορά την επίθεση, οι τρεις θα γίνουν δύο. Κιλιάν Μπαπέ από τη μία πλευρά και Βινίσιους Τζούνιορ από την άλλη!

Αυτό σημαίνει πως χαμένος από αυτή την αλλαγή θα βγει ο Ροντρίγκο! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός για την ώρα έχει θέση βασικού όμως τα σχέδια του προπονητή του θα τον φέρουν στον πάγκο! Κάτι που σίγουρα ο Ροντρίγκο δεν θα δει με καλό μάτι…

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version