Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γεμίζει το «οπλοστάσιο» της Ρεάλ Μαδρίτης – Επιστρέφει το… μηχανάκι της «Βασίλισσας»
Ρεάλ Μαδρίτης

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» της Ρεάλ Μαδρίτης – Επιστρέφει το… μηχανάκι της «Βασίλισσας»

Επιστροφές... καταστροφές! Ο Κάρλο Αντσελότι μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του Εντουάρντ Καμαβινγκά!

19.09.2024 | 11:02

Μετ’ εμποδίων και πολλών τραυματισμών ξεκίνησε η νέα σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι δεν έχει γευτεί τη χαρά να υπολογίζει σε έναν αγώνα όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια δεν αναμένεται να συμβεί στο εγγύς μέλλον μιας και οι τραυματισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη θα απουσιάσουν για αρκετές εβδομάδες ακόμη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το θετικό πάντως είναι πως Τζουντ Μπέλινγχαμ και Ορελιέν Τσουαμενί επέστρεψαν και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση της Ρεάλ παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στον πρόσφατο αγώνα της «Βασίλισσας» με τη Στουτγκάρδη στην νικηφόρα πρεμιέρα της μαδριλένικης ομάδας (3-1) στη League Phase του Champions League. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τη μεσαία του γραμμή να παίρνει ξανά την εικόνα που ο ίδιος είχε σχεδιάσει.

 


Διάβασε επίσης: Τζορτζίνα για Κριστιάνο: «Ευτυχώς έφυγε από την Γιουνάιτεντ! Έτσι νιώθει για τη Ρεάλ…»

Επιστρέφει ο Καμαβινγκά με Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ιταλός προσεχώς όμως θα είναι ακόμη πιο ευτυχής! Το ρεπορτάζ του ισπανικού Relevo αναφέρει πως η επάνοδος του Εντουάρντ Καμαβινγκά είναι θέμα χρόνου. Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρεθεί ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Το πιθανότερο σενάριο κατά το ισπανικό ΜΜΕ είναι να δούμε τον ταλαντούχο χαφ να βρίσκεται στην αποστολή στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, στις 29 του μήνα. Στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Ρεάλ στο Μετροπολιτάνο. Ο Κάρλο Αντσελότι περιμένει εδώ και εβδομάδες την επιστροφή του Καμαβινγκά. Ο Γάλλος θεωρείται ως ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της μεσαίας γραμμής της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version