Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η απάντηση – έπος του Χάαλαντ στον Ατσέρμπι όταν του ζήτησε τη φανέλα του (vid)
Champions League

Η απάντηση – έπος του Χάαλαντ στον Ατσέρμπι όταν του ζήτησε τη φανέλα του (vid)

Το μεγαλοπρεπές «μπινελίκι» του Έρλινγκ Χάαλαντ στον Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Ίντερ!

19.09.2024 | 12:36

Του… έβγαλε τη γλώσσα! Ατσέρμπι και Μπαστόνι έκανε δύσκολη – πολύ δύσκολη – τη ζωή του Έρλινγκ Χάαλαντ στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ. Οι δύο ομάδες έκαναν ποδαρικό στη League Phase του Champions League μένοντας στο 0-0 στο Έτιχαντ. Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, ρυθμό, φάσεις αλλά όχι γκολ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το άριστο αμυντικογενές πλάνο του Σιμόνε Ιντζάκι με τη χρησιμοποίηση των Ατσέρμπι – Μπαστόνι στα στόπερ έφερε αποτέλεσμα. Η Μάντσεστερ Σίτι… βραχυκύκλωσε με το βαρύ «πυροβολικό» της βρετανικής ομάδας, Έρλινγκ Χάαλαντ να μένει στο μηδέν! Τόσο ο Μπαστόνι όσο και ο πολύπειρος Ατσέρμπι έπεσαν σαν… βδέλλες πάνω στον Νορβηγό και δεν τον άφησαν να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Διάβασε επίσης: Η Ίντερ σίγησε την πολυδιαφημισμένη επίθεση της Σίτι! (vids)

Στο φινάλε του αγώνα ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι είχε το θάρρος – θράσος – να ζητήσει από τον Χάαλαντ τη φανέλα του. Μια φανέλα που είχε τραβήξει κατ’ επανάληψη στη διάρκεια του αγώνα. Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε το γεγονός δείχνοντας τον Νορβηγό να απαντά άμεσα στον Ιταλό στόπερ με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο. Με ένα μεγαλοπρεπές «@ντε γ@μ#σου».

Δείτε το στιγμιότυπο

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version