Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει υπόψη της τον τέλειο αντι-Ντε Μπρούιν!
Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει υπόψη της τον τέλειο αντι-Ντε Μπρούιν!

Τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρούιν έχει σταμπάρει η Μάντσεστερ Σίτι και είναι Γερμανός.

19.09.2024 | 19:07

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να διασφαλίσει την παραμονή για πολλά ακόμη χρόνια του Τζαμάλ Μουσιάλα και ελπίζει πως ο διεθνής Γερμανός άσος το επόμενο διάστημα θα βάλει τελικά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά τρία χρόνια τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2029, με ρήτρα εξαγοράς στα 300 εκατ. ευρώ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα όμως με γερμανικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές έχουν διαφωνίες για την επέκταση του συμβολαίου του, με τον Μουσιάλα ν’ απορρίπτει ξανά (για τρίτη φορά) την πρόταση των Βαυαρών, ζητώντας μεγαλύτερες αποδοχές, με τη διοίκηση να δείχνει αρνητική στις απαιτήσεις του, που φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

«Παίζει» και η Τσέλσι μαζί με Σίτι για τον Μουσιάλα

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η διοίκηση των Βαυαρών να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 21χρονου Γερμανού διεθνή επιθετικού, που είναι στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι. Η αγγλική μάλιστα ιστοσελίδα «Football Insider» υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι το φαβορί για την απόκτηση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρούιν και είναι διατεθειμένη να δαπανήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να πάρει το επόμενο καλοκαίρι τα δικαιώματα του.

Ο Βέλγος σταρ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, στο τέλος της σεζόν όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτό αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «TEAMtalk», η οποία στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Βέλγος σταρ έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Αλ Ιτιχάντ για να γίνει συμπαίκτης με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Πάντως και η Τσέλσι δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την επιστροφή του Μουσιάλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς ο Γερμανός σταρ αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου τον αγόρασε από τους «μπλε» το 2019 σε ηλικία 16 ετών αντί μόλις 200 χιλιάδων ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version