Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετανιώνει οικτρά ο Θουμπιμέντι και τώρα θέλει σαν τρελός Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Μετανιώνει οικτρά ο Θουμπιμέντι και τώρα θέλει σαν τρελός Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να αποκτήσει τον Μάρτιν Θουμπιμέντι και αυτή τη φορά οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος της!

19.09.2024 | 10:40

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του Μάρτιν Θουμπιμέντι, διαφορετικά όμως εξελίσσονται τα πράγματα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ισπανός μέσος δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να καταφέρουν να πείσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να τους παραχωρήσει τον 25χρονο χαφ όμως δεν τα κατάφεραν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τελικά η μεταγραφή αυτή δεν προχώρησε ποτέ! Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις προτάσεις της Λίβερπουλ και έμεινε πιστός στην αγαπημένη του ομάδα. Τίμησε το συμβόλαιό του και συνέχισε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το κάκιστο ξεκίνημα των Βάσκων όμως τον βάζει σε σκέψεις. Η ισπανική Estadio Deportivo αποκαλύπτει πως ο Μάρτιν Θουμπιμέντι έχει μετανιώσει που αρνήθηκε τη Λίβερπουλ και τώρα περιμένει και ελπίζει πως οι «Κόκκινοι» θα επιστρέψουν για εκείνον τον Ιανουάριο.

Διάβασε επίσης: Αμυντική επίθεση στο Μιλάνο η Λίβερπουλ και τριάρα στη Μίλαν! (vid)

Περιμένει την επιστροφή της Λίβερπουλ ο Θουμπιμέντι

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προβληματίζει έντονα με την απόδοσή της στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν! Η εικόνα της στη La Liga φέτος είναι εντελώς διαφορετική με αυτή που μας έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια. Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι αποτελεί βασική επιλογή των Βάσκων όμως ο ταλαντούχος χαφ μοιάζει να είναι… πελαγωμένος στο κέντρο. Η επιλογή του να παραμείνει στη Χώρα των Βάσκων και τη Σοσιεδάδ δεν τον δικαιώνει.

Αντιθέτως εκ του αποτελέσματος βγαίνει ζημιωμένος που αρνήθηκε την πρόταση της Λίβερπουλ. Ο τεχνικός των «Κόκκινων», Άρνε Σλοτ τον ήθελε πολύ στο Άνφιλντ. Πίστευε πως θα ταίριαζε ιδανικά με τον Αλέξις ΜακΆλιστερ στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Τίποτα όμως δεν χάθηκε. Υπάρχει ο Ιανουάριος, υπάρχει και το επόμενο καλοκαίρι…

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από έξι αγώνες στη La Liga βρίσκεται στην 16η θέση έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version