Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια Λεβερκούζεν σκέτη απόλαυση στο Ρότερνταμ (vid)
Champions League

Μια Λεβερκούζεν σκέτη απόλαυση στο Ρότερνταμ (vid)

Άνετη και επιβλητική η επικράτηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Ρότερνταμ επί της Φέγενορντ. Διπλό στο Βελιγράδι η Μπενφίκα του Παυλίδη.

19.09.2024 | 21:40

Υπερηχητικό το πέρασμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν από το «Ντε Κάιπ». Η πρωταθλήτρια Γερμανίας διέλυσε τη Φέγενορντ με 4-0 μες στο Ρότερνταμ, με πρωταγωνιστή τον Φλόριαν Βιρτς. Στο ντεμπούτο του στο Champions League ο 21χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός σκόραρε δις στο εμφατικό διπλό της ομάδας του. Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν είναι κάτι άλλο παρά απολύτως ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο πρώτο ματς της League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο κι έφυγε από το Ρότερνταμ με το εντυπωσιακό 4-0, κάνοντας το ιδανικότερο ξεκίνημα στη διοργάνωση στην οποία έχει πολλές φιλοδοξίες. Ο Φλόριαν Βιρτς με δύο γκολ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς. Οι Ολλανδοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβαινε, ωστόσο, η άμυνά τους έμπαζε από παντού. Ανάμεσα στο πρώτο (5′) και το δεύτερο (36′) γκολ του Βιρτς, είχε σκοράρει στο ημίωρο ο Γκριμάλντο. Ενώ το τελικό σκορ ήταν… ευγενική χορηγία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.




Αγχώθηκε στο τέλος η Μπενφίκα

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο τέλος στο «Ράικο Μίτιτς» ή «Μαρακανά» του Βελιγραδίου η Μπενφίκα. Με τον Βαγγέλη Παυλίδη στο αρχικό σχήμα, οι Λουζιτανοί σκόραραν δύο φορές στο πρώτο μέρος και με το τελικό 2-1 πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς στη διοργάνωση.

Σε τουρκική υπόθεση εξελίχθηκε το παιχνίδι, μιας και οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, Ακτούρκογλου και Κοκτσού πέτυχαν τα δύο γκολ των «αετών» της Λισαβόνας, οι οποίοι «χαλάρωσαν» στο δεύτερο μέρος, αλλά τελικά δεν το… πλήρωσαν. Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πίεσαν πολύ στην επανάληψη, μείωσαν στο 86′ με τον Μίλσον, αλλά παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν στα τελευταία λεπτά η ισοφάριση δεν ήρθε.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version