Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Ιταλοί… τρώνε τον Φονσέκα – To ιταλικό Gazzetta ξέρει τον επόμενο προπονητή της Μίλαν
Μίλαν

Οι Ιταλοί… τρώνε τον Φονσέκα – To ιταλικό Gazzetta ξέρει τον επόμενο προπονητή της Μίλαν

Η Μίλαν έχει βγει στην αγορά και αναζητά νέο προπονητή! Αυτός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position για την αντικατάσταση του Φονσέκα!

19.09.2024 | 13:08

Σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος εξαπολύει τα βέλη του στον προπονητή της Μίλαν, Πάουλο Φονσέκα! Ο Πορτογάλος τεχνικός πληρώνει το κάκιστο ξεκίνημα της μιλανέζικης ομάδας σε Serie A και Champions League με τα ρεπορτάζ να τον θέλουν ως τον κύριο υπεύθυνο. Οι «Ροσονέρι» σε πέντε παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν μετρούν μόλις μία νίκη και αυτή κόντρα στην αδύναμη Βενέτσια στο Σαν Σίρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 51χρονος δεν έχει καταφέρει να βρει χημεία στην ομάδα. Αποτέλεσμα η Μίλαν να παρουσιάζει κακό πρόσωπο και η εικόνα της να προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια του κοινού της. Τα διεθνή ρεπορτάζ ήδη από χθες έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν πως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας σκέφτεται σοβαρά την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή. Να θυμίσουμε εδώ πως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Φονσέκα με τους Μιλανέζους έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Διάβασε επίσης: SkySports: «Υπάρχει θέμα Φονσέκα στη Μίλαν – Επαφές με Τέρζιτς»

Το Gazzetta.it στέλνει τον Σάρι στη Μίλαν

Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει και σήμερα, μετά το σενάριο Τέρζιτς που έφερε στο φως το βρετανικό SkySports, το ιταλικό gazzetta.it έρχεται να βάλει ένα ακόμη βαρύ χαρτί στο τραπέζι! Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η διοίκηση της Μίλαν ψάχνει τον διάδοχο του Φονσέκα και αυτή τη στιγμή πρώτος στη λίστα είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο 65χρονος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και σίγουρα θα ήθελε πολύ να αναλάβει αυτή τη περίοδο τη Μίλαν. Θα ήταν μια τεράστια πρόκληση για την καριέρα του. Ο Πάουλο Φονσέκα «παίζει» τη θέση του στο επικείμενο ντέρμπι με την Ίντερ την Κυριακή!

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version