Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πήρε ανάποδες ο Μαρέσκα – Οι τέσσερις… πανάκριβοι «κομμένοι» της Τσέλσι
Τσέλσι

Πήρε ανάποδες ο Μαρέσκα – Οι τέσσερις… πανάκριβοι «κομμένοι» της Τσέλσι

Η Τσέλσι καλείται να αποδεχθεί μερικά από τα λάθη της. Ένα από αυτά αξίας... 100 εκατομμύριων ευρώ!

19.09.2024 | 14:00

Το ρόστερ της Τσέλσι τα τελευταία τρία χρόνια έχει γεμίσει από ποδοσφαιριστές που για χάρη τους έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά. Η διοίκηση των Λονδρέζων έχει επενδύσει περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 3ετία χωρίς όμως αποτελέσματα. Οι «μπλε» ψάχνονται στο χορτάρι, αναζητούν την ταυτότητά τους και ο ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες ομάδες στο Νησί… τους πνίγει!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα «κλειδιά» της λονδρέζικης ομάδας τη φετινή σεζόν έχουν δοθεί στον Ιταλό προπονητή, Έντσο Μαρέσκα. Μέχρι στιγμής η Τσέλσι παρουσιάζει μια μέτρια πορεία με τον 44χρονο τεχνικό να ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματά του. Να βρει χημεία στους ποδοσφαιριστές του και να δημιουργήσει στέρεες βάσεις. Να βασιστεί σε συγκεκριμένους παίκτες και να φτιάξει έναν γερό κορμό. Μέσα στο ρόστερ του υπάρχουν παίκτες που μοιάζουν ήδη να είναι… ξένο σώμα.

Διάβασε επίσης: Η καλύτερη φετινή μεταγραφή της Premier League… κρύβεται στην Άστον Βίλα

Η «μαύρη» λίστα του Έντσο Μαρέσκα

Το βρετανικό TeamTalk αποκαλύπτει σήμερα μερικά ονόματα της «μαύρης» λίστας του Έντσο Μαρέσκα. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που ο Ιταλός τεχνικός δεν δείχνει να υπολογίζει και μάλιστα έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Τσέλσι να βγουν προς πώληση. Πρόκειται για τους Μιχάιλο Μούντρικ, Μπεν Τσίλγουελ, Μπενουά Μπαντιασίλ και Άξελ Ντισασί. Και οι τέσσερις βρίσκονται στο περιθώριο μετρώντας ελάχιστον ως μηδαμινό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν.

Οι περισσότεροι εξ αυτών αποκτήθηκαν μέσα στην 3ετια για την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι δαπάνησαν τεράστια ποσά για να τους κάνουν δικούς τους. Τρανό παράδειγμα ο Μιχάιλο Μούντρικ που κόστισε 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version