Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
SkySports: «Υπάρχει θέμα Φονσέκα στη Μίλαν – Επαφές με Τέρζιτς»
Μίλαν

SkySports: «Υπάρχει θέμα Φονσέκα στη Μίλαν – Επαφές με Τέρζιτς»

Το «κίνημα» Fonseca Out εξαπλώνεται ραγδαία στο Μιλάνο με τους «Ροσονέρι» να ζητούν άμεσα αλλαγή τεχνικού από τη διοίκηση των «Ροσονέρι» προτού είναι αργά!

19.09.2024 | 10:20

Κάκιστο το ξεκίνημα της Μίλαν στη φετινή αγωνιστική περίοδο! Οι «Ροσονέρι» σε πέντε παιχνίδια σε Ιταλία και Champions League μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. τελευταία χρονικά αυτή στο Σαν Σίρο την Τρίτη το βράδυ από τη Λίβερπουλ (3-1) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη League Phase του Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δικαίως το κοινό της Μίλαν εκφράζει τα παράπονά του και ζητά εξηγήσεις για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο από τους υπεύθυνους. Από τη διοίκηση, τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και φυσικά από τον προπονητή της ομάδας, Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι το πρόσωπο που έχει δεχθεί τα περισσότερα «πυρά». Οι ιταλικές εφημερίδες τα τελευταία 24ωρα βγάζουν στον τάκο τον Φονσέκα αποκαλύπτοντας πως η διοίκηση της Μίλαν αρχίζει δειλά δειλά να σκέφτεται την απόλυση του 51χρονου.

Διάβασε επίσης: Εικόνα διάλυσης από τη Μίλαν: Εξαγριωμένοι οπαδοί της αποδοκίμαζαν τους παίκτες! (vid)

Πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Μίλαν ο Έντιν Τέρζιτς

Το ρεπορτάζ του SkySports αποκαλύπτει πως η Μίλαν και ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον πιθανό αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού. Ο εκλεκτός των Μιλανέζων είναι ο Έντιν Τέρζιτς, ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ που πέρυσι την οδήγησε μέχρι τον τελικό του Champions League. 

Ο δημοσιογράφος του SkySports, Πάτρικ Μπέργκερ ισχυρίζεται πως ο Πάουλο Φονσέκα μετρά αντίστροφα. Εκτός κι αν η κατάσταση αλλάξει και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι με την Ίντερ, δούμε την Μίλαν με άλλο… πρόσωπο!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version