Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεράστια απώλεια για Σίτι και Πεπ ενόψει Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Σίτι

Τεράστια απώλεια για Σίτι και Πεπ ενόψει Άρσεναλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κέβιν Ντε Μπρούιν την Κυριακή με την Άρσεναλ!

19.09.2024 | 21:29

Η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να μείνει χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρούιν στην κυριακάτικη αναμέτρηση (22/9) με την Άρσεναλ για την 5η αγωνιστική της Premier League! Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο της εναρκτήριας αναμέτρησης της πρωταθλήτριας Αγγλίας στο UEFA Champions League το βράδυ της Τετάρτης, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Φιλ Φόντεν για το δεύτερο 45λεπτο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος επιτελικός χαφ φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα πριν τον παρακολουθήσει το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι. Έχοντας συμπληρώσει τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, πάρθηκε η απόφαση να απομακρυνθεί από το χορτάρι του «Έτιχαντ».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν αρχικά αβέβαιος για τη σοβαρότητα του προβλήματος του Ντε Μπρούιν, αφού δεν είχε μιλήσει με επαγγελματίες γιατρούς του συλλόγου πριν μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, με τον τεχνικό της Σίτι να έχει προγραμματιστεί να μιλήσει την Παρασκευή το απόγευμα.

Ωστόσο, πριν από τότε η φύση του προβλήματος και το πόσο καιρό θα μπορούσε να μείνει εκτός ο 33χρονος άσος έχει αναφερθεί νωρίς στα μέσα ενημέρωσης, με την τύχη του μέσου για την τεράστια αναμέτρηση της κορυφαίας κατηγορίας του Σαββατοκύριακου να αποκαλύπτεται τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ντέιβιντ ΜακΝτόνελ της Mirror, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πρόκειται να χάσει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής, αλλά ο τραυματισμός του Βέλγου δεν φαίνεται να τον αποκλείει μακροπρόθεσμα.




Η απουσία του Βέλγου πλέι μέικερ θα αναγκάσει τον Πεπ για αλλαγή στο κέντρο και πιθανότατα θα στραφεί σε έναν εκ των Ιλκάι Γκουντογκάν, Ματέο Κόβατσιτς, Φιλ Φόντεν ή Μπερνάρντο Σίλβα για να καταλάβει τη θέση του Ντε Μπρούιν. Ο τραυματισμός του ανεβάζει πλέον τον συνολικό αριθμό των απουσιών της Μάντσεστερ Σίτι στους επόμενους αγώνες σε τρεις, με τους Νέιθαν Άκε και Όσκαρ Μπομπ να έχουν ήδη αποκλειστεί με μυϊκό τραυματισμό και κάταγμα οστού στο πόδι αντίστοιχα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version