ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Τσάβι χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να καταλάβει το μεγαλείο του Γιαμάλ»
Champions League: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα! (pic)
Αγγλία και Ντόρτμουντ: Τρίτωσε το καλό μετά τους Σάντσο και Μπέλινγχαμ!
Αντσελότι: «Όσοι παίκτες θέλουν λιγότερα ματς, πρέπει να παίρνουν και λιγότερα χρήματα»
Στον δικό του πλανήτη ο Πλατινί: «Να παίζουν με 10 ποδοσφαιριστές οι ομάδες»
Γκουαρντιόλα: «Όλα ανοιχτά με τον Ντε Μπρούιν»
Ξεκάθαρος ο CEO της Αλ Νασρ: «Δεν κάνει κουμάντο ο Κριστιάνο»
Τα «αστέρια» της Ρεάλ απέδειξαν πως δεν είναι βεντέτες, αλλά οικογένεια! (vid)
«Κακό σπυρί» ο Μούντρικ για Τσέλσι που θέλει να το… σπάσει άμεσα!
Το λέει και το εννοεί ο Γκουαρντιόλα: «Απίθανη ομάδα η Άρσεναλ…»
Ο Ράις έπαθε… πλάκα με την εικόνα της Αταλάντα!
Η Άρσεναλ ξεχνάει τον Όντεγκαρντ για καιρό σύμφωνα με αγγλική εφημερίδα!
Πρώην διαιτητής παραδέχτηκε ότι ο Μέσι τον «λάδωσε»!
Κουρτουά: «Δεν υπάρχει λόγος για τόσα παιχνίδια, τεράστια η καταπόνηση»
Τον Γιαμάλ και τα μάτια σας… για τα μάτια μας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
FACE CONTROL

Αγγλία και Ντόρτμουντ: Τρίτωσε το καλό μετά τους Σάντσο και Μπέλινγχαμ!

Το νέο μεγάλο αστέρι που αναδικνύει η Μπορούσια Ντόρτμουντ ακούει στο όνομα Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς. Remember the name...

Αγγλία και Ντόρτμουντ: Τρίτωσε το καλό μετά τους Σάντσο και Μπέλινγχαμ!

Το τμήμα σκάουτινγκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ παίρνει για άλλη μια φορά άριστα. Δέκα με τόνο! Ανά καιρούς οι Βεστφαλοί αναδείχνουν διάφορους παίκτες στο ευρύ κοινό και στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ταλέντα που τιμούν την κιτρινόμαυρη φανέλα και παίρνουν μεγάλες μεταγραφές στο εξωτερικό. Διότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις «σημαιών» στη γερμανική ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα τελευταία χρόνια η Ντόρτμουντ έχει κάνει πασίγνωστους, ποδοσφαιριστές όπως οι Τζουντ Μπέλινγχαμ, Τζέιντον Σάντσο, Καρίμ Αντεγέμι και φυσικά, τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όπως θα παρατηρήσατε, δυο από τους προαναφερθέντες είναι Άγγλοι. Αμφότεροι άφησαν το δικό του στίγμα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και ο παθιασμένος κόσμος της ομάδας της Βεστφαλίας θα τους θυμάται για πολύ καιρό. Real Madrid hope Jude Bellingham friendship will convince Erling Haaland to leave Manchester City - Paper Round - Eurosport

Κι άλλος Άγγλος παιχταράς στην Ντόρτμουντ

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν αγωνίζονται στη Γερμανία. Ο μεν Σάντσο φορά τη φανέλα της Τσέλσι, ενώ πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν επέστρεψε στην ομάδα όπου λατρεύτηκε. Για λίγο όπως αποδείχθηκε, μιας και η Μπορούσια δεν μπορούσε να τον αγοράσει ξανά. Ο δε Μπέλινγχαμ από πέρσι φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξελισσόμενος ως ένας εκ των σύγχρονων ηγετών της. Ονειρική η παρθενική του σεζόν στη Μαδρίτη η αλήθεια είναι.

Πάμε στον τρίτο Άγγλο στην ιστορία της Ντόρτμουντ, τον νεότερο από όλους. Ο λόγος για τον Τζέιμι Ζερμέιν Μπάινο-Γκίτενς όπως είναι το πλήρες όνομά του. Στα τμήματα υποδομής της Ρέντινγκ ξεκίνησε να παίζει μπάλα, , το 2018 τον τσέκαρε και τον πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το 2020 τον απέκτησε η Ντόρτμουντ αρχικά για την ομάδα Κ-19. Το 2022 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Λονδρέζος αριστερός εξτρέμ συστήθηκε για τα καλά στο ευρύ κοινό του ποδοσφαίρου την περσινή σεζόν, όπου σκόραρε μάλιστα στο Champions League σε ματς ομίλων με τη Μίλαν. Άλλο ένα τέρμα πέτυχε πέρσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις 34 συμμετοχές του συνολικά με τη φανέλα της Μπορούσια (σ.σ. μαζί με οκτώ ασίστ). Αναφορικά με την πρώτη του σεζόν (2022-23), ο Μπάινο-Γκίτενς είχε τρία γκολ και μια τελική πάσα σε είκοσι ματς.




Φέτος μετρά τέσσερα «τεμάχια» σε πέντε συμμετοχές. Τα δυο μαζεμένα μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Ο Άγγλος εξτρέμ πέρασε στο 68ο λεπτό στη θέση του Σάμπιτζερ και σκόραρε εις διπλούν στο 3-0 της Ντόρτμουντ! Φυσικά, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Το ταλέντο του Μπάινο-Γκίτενς είναι αναμφίβολο. Ο Νουρί Σαχίν διαθέτει ένα «διαμάντι» στη συλλογή του και θα κοιτάξει να το επεξεργαστεί καταλλήλως ώστε να λάμψει περισσότερο στα μελλοντικά παιχνίδια της ομάδας του. Ας αναφέρουμε και τα του συμβολαίου του. Το 2028 τελειώνει η δέσμευσή του με την Μπορούσια, ενώ η αγοραστική του αξία ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια ευρώ. Θα λέγαμε ότι τρίτωσε το καλό αναφορικά με Άγγλους ποδοσφαιριστές για την ομάδα της Ντόρτμουντ…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ