Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ θέλει να ρίξει και… τρίτο χτύπημα στην Μπάγερν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ρίξει και… τρίτο χτύπημα στην Μπάγερν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει σε ακόμη μια μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου.

20.09.2024 | 22:18

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να συνδέεται με νέες μεταγραφές ενόψει της επερχόμενης περιόδου του Ιανουαρίου. Παρά τις μεγάλες επενδύσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εξακολουθούν να βρίσκονται στη διαδικασία ανασυγκρότησης της ομάδας τους και τα νέα δημοσιεύματα δείχνουν ότι εξετάζουν πιθανές χειμερινές μεταγραφές.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένα όνομα που εμφανίστηκε πρόσφατα είναι ο Λέον Γκορέτσκα της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με το «Manchesterworld» η Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του τον Ιανουάριο και να αρχίσει από τώρα να τον… ψήνει να πει το «ναι».

Ο Κομπανί υποβάθμισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκορέτσκα, τονίζοντας ότι ο παίκτης παραμένει σημαντικό κομμάτι της ομάδας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Γκορέτσκα είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, συμμετέχοντας μόλις για δέκα λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Γιουνάιτεντ εξετάζει και τον Γκορέτσκα

Οι σύντομες εμφανίσεις του περιλαμβάνουν ένα ολιγόλεπτο πέρασμα σε πρόσφατο αγώνα της Bundesliga και ένα εννιάλεπτο στη νίκη της Μπάγερν με 9-2 στο Champions League επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου κατάφερε να πετύχει ένα γκολ.

Παρά τα σχόλια του Κομπανί, ο δημοσιογράφος Κρίστιαν Φαλκ, άφησε να εννοηθεί ότι ο Γκορέτσκα θα μπορούσε ακόμα να είναι στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φαλκ ανέφερε ότι οι επιτυχημένες διαπραγματεύσεις της Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν το καλοκαίρι, όπου απέκτησε τους Ματίας Ντε Λιχτ και Νουσαΐρ Μαζραουί, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην μεταγραφή του Γκορέτσκα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζόουνς απάντησε στους haters: «Θα κόβατε το χέρι σας για να κάνετε την καριέρα μου»

«Ο Γκορέτσκα άλλαξε την απόφασή του. Ήθελε να μείνει στην Μπάγερν, αφού προσπάθησαν να τον πουλήσουν», μοιράστηκε ο Φαλκ στο «Caught Offside». Σημείωσε επίσης ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον Γκορέτσκα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να εξασφαλίσει καλές συμφωνίες με την Μπάγερν. Ο Φαλκ προσέθεσε ότι ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Έμπερλ, παρακολουθεί την κατάσταση του παίκτη και άφησε να εννοηθεί ότι ο μέσος μπορεί να επανεξετάσει τη θέση του τον Ιανουάριο.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version