Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους… δημιουργεί τον αντικαταστάτη του Βλάχοβιτς
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους… δημιουργεί τον αντικαταστάτη του Βλάχοβιτς

Η Γιουβέντους δεν αγόρασε αντικαταστάτη για τον Βλάχοβιτς και φαίνεται πως θέλει να τον... δημιουργήσει.

20.09.2024 | 23:15

Η Γιουβέντους δεν απέκτησε έναν αντικαταστάτη του Ντούσαν Βλάχοβιτς κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, και έτσι βασίζεται στον Αρκάντιους Μίλικ ως εναλλακτικό επιθετικό, μόλις επιστρέψει σε πλήρη ετοιμότητα. Ωστόσο, μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, η «Γηραιά Κυριά» ψάχνει για άλλες λύσεις και φαίνεται πως θέλει να… δημιουργήσει τον αντικαταστάτη του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ενώ ο Βλάχοβιτς είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης, η Γιουβέντους γνωρίζει πως πρέπει να τον ξεκουράσει μέσα στη σεζόν. Δεδομένου του μεγάλου φόρτου εργασίας που αντιμετωπίζει αγωνιζόμενη σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις, η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να βασίζεται αποκλειστικά στον Βλάχοβιτς σε κάθε αγώνα. Η ανάγκη για έναν ικανό αναπληρωματικό είναι επιτακτική για τον σύλλογο.

Η Γιουβέντους… φτιάχνει τον αντι-Βλάχοβιτς

Ανταποκρινόμενος σε αυτή την πρόκληση, ο προπονητής της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα, πειραματίζεται με εναλλακτικές επιλογές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Μια τέτοια επιλογή είναι ο Νίκολας Γκονζάλεw.

Ο Γκονζάλες, που συνήθως χρησιμοποιείται ως ακραίος επιθετικός, δοκιμάστηκε σε πιο κεντρικό ρόλο στις προπονήσεις, σε περίπτωση που ο Βλάχοβιτς δεν είναι διαθέσιμος. Αυτή η αλλαγή τακτικής θα μπορούσε να προσφέρει στη Γιουβέντους μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση στην επίθεσή της.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μπει σε ρόλο επιθετικού, ο Γκονζάλες είπε στο «Calciomercato»: «Εγώ ως βοηθός του Βλάχοβιτς; Δουλεύουμε πάνω σε αυτό κάθε μέρα. Στην επίθεσή μας, ένας παίζει στα δεξιά, ένας στα αριστερά και ένας μπροστά. Έχουμε σπουδαίους παίκτες και αυτοί που δεν ξεκινούν είναι έτοιμοι να έρθουν από τον πάγκο και να αλλάξουν το παιχνίδι. Αυτό είναι που δουλεύουμε, αυτή είναι η ιδέα».

Διαβάστε επίσης; Ο Τιάγκο Μότα… δίκασε το αστέρι της Γιουβέντους: «Ήρεμα! Μάθε να δέχεσαι κριτική»

Αυτός ο τακτικός πειραματισμός θα μπορούσε να βοηθήσει τη Γιουβέντους να διαχειριστεί τον φόρτο εργασίας του Βλάχοβιτς, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει σε άλλους παίκτες όπως ο Γκονζάλες να αναλάβουν δράση όταν χρειαστεί.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version