Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι θέλει να… αρπάξει τον κορυφαίο στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν
Τσέλσι

Η Τσέλσι θέλει να… αρπάξει τον κορυφαίο στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Τσέλσι θέλει να προσθέσει βάθος στην αμυντική της γραμμή και φαίνεται πως στοχεύει στον παίκτη που έχει ξεχωρίσει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

20.09.2024 | 22:50

Η Παρί Σεν Ζερμέν δε διαθέτει μεγάλο βάθος στη θέση του δεξιού μπακ, όπου ο Αχράφ Χακίμι έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Την περασμένη σεζόν, ο Νόρντι Μουκιέλε παρείχε ανταγωνισμό και υποστήριξη στον Χακίμι, αλλά η αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι άφησε την Παρί με λιγότερες επιλογές. Ο Μουκιέλε επέστρεψε στην Bundesliga ως δανεικός, καθώς φοράει τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένας από τους στόχους της γαλλικής ομάδας για να καλύψει αυτό το κενό ήταν ο Τζέρεμι Φριμπόνγκ, το 23χρονο ανερχόμενο αστέρι της Λεβερκούζεν. Ο Φριμπόγνκ είχε μια εντυπωσιακή σεζόν πέρσι, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελο αλλά και να φτάσει στον τελικό του UEFA Europa League. Οι εμφανίσεις του τον έβαλαν στο «ραντάρ» πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Τσέλσι θέλει να πάρει τον στόχο της Παρί

Παρά το εκτεταμένο ενδιαφέρον, καμία μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, καθώς η επιδίωξη της Παρί για τον παίκτη… ψυχράνθηκε, η Τσέλσι φαίνεται πως αύξησε το ενδιαφέρον της. Ο αγγλικός σύλλογος φέρεται πλέον να ενδιαφέρεται για τον Ολλανδό αμυντικό, θεωρώντας τον ως μια πιθανή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «TBR Football», η Τσέλσι έχει συμπεριλάβει τον Φριμπόνγκ στη λίστα της για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ρις Τζέιμς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του και τον Ιανουάριο, αλλά αυτό το σενάριο φαντάζει δύσκολο, καθώς δε θα είναι εύκολο να πει το «ναι» η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης: «Κακό σπυρί» ο Μούντρικ για Τσέλσι που θέλει να το… σπάσει άμεσα!

Πέρσι ο Φριμπόγνκ έπαιξε σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, συνεισφέροντας 14 γκολ και 12 ασίστ. Η επιρροή του στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε και την τρέχουσα σεζόν, καθώς πρόσφατα έδωσε δύο ασίστ στη νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-0 επί της Φέγενορντ στο Champions League.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version