Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώην διαιτητής παραδέχτηκε ότι ο Μέσι τον «λάδωσε»!
Κόσμος

Πρώην διαιτητής παραδέχτηκε ότι ο Μέσι τον «λάδωσε»!

O Λιονέλ Μέσι από την αρχή της καριέρας του είχε όλα τα μάτια πάνω του. Ακόμα και τότε που δεν είχε προλάβει να γίνει θρύλος της Αργεντινής.

20.09.2024 | 16:02

Ο Λιονέλ Μέσι είναι στη Δύση της καριέρας του. Μιας καριέρας που τα είχε όλα στον μέγιστο και στον υπερθετικό βαθμό. Δεν χρειάζεται να πούμε ή να προσθέσουμε κάτι. Μιας και δεν έχει… νόημα. Ο Αργεντινός δεν είναι ένας θρύλος μόνο για το ποδόσφαιρο της χώρας του, αλλά, για το άθλημα γενικότερα.

Οι θαυμαστές του είναι σε κάθε άκρη της Γης. Είναι παντού. Βρίσκονται εκεί όπου αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Αλλά φαίνεται πως στη Λατινική Αμερική υπάρχει μία παραπάνω… αγάπη προς το πρόσωπό του. Όχι μόνο τώρα. Μα από την αρχή της καριέρας του. Όταν ακόμα ήταν στα πρώτα του βήματα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ: Το νέο επεισόδιο από τους «Γραφικούς παλαιάς κοπής»

Ο Λιονέλ Μέσι από το 2007 έδειχνε ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Ότι μπορεί να κάνει πράγματα που άλλοι όχι μόνο δεν μπορούσαν να σκεφτούν ή να ονειρευτούν. Μα ούτε καν να τα περάσουν από το μυαλό τους. Ένας από εκείνους που πίστεψαν πολύ σε εκείνον ήταν ένας διαιτητής. Ο λόγος για τον Κάρλος Κάντια. Ο παλαίμαχος διαιτητής με δηλώσεις του αποκάλυψε μία αστεία ιστορία και ένα ευτράπελο με τον σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής.

Σύμφωνα με τον ίδιο του… χάρισε μία καραμπινάτη κίτρινη κάρτα στο ματς του Copa America με αντίπαλο το Μεξικό, ώστε να πάρει λίγο αργότερα ένα… κέρασμα από τον Μέσι. Αυτό ήταν η φανέλα του. Μία φανέλα, που όπως καταλαβαίνει κανείς τώρα πλέον έχει μεγάλη ιστορική αξία.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κάρλος Κάντια για το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι:

«Από το πουθενά, μέσα στη μέση του γηπέδου, βλέπω τον Μέσι να σηκώνει την μπάλα με το χέρι του. Και να σταματάει επίθεση για το Μεξικό. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε εκείνη την ώρα να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε περίπτωση για το Μεξικό να σκοράρει.

Του είπα: “Δεν θα σου βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα, αν και εφόσον στο τέλος του αγώνα μου δώσεις τη φανέλα σου”. Όπως και έγινε τελικά. Ήρθε και μου την έδωσε», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version