Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα γίνει… εμφύλιος στο Μιλάνο για τον τερματοφύλακα της Τότεναμ
Ίντερ

Θα γίνει… εμφύλιος στο Μιλάνο για τον τερματοφύλακα της Τότεναμ

Ίντερ και Μίλαν φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάνε σε... πόλεμο για τον τερματοφύλακα της Τότεναμ.

20.09.2024 | 23:58

Σύμφωνα με το «MilanLive.it», τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ σχεδιάζουν να κινηθούν για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Τότεναμ, Γκουλιέλμο Βικάριο. Ο Βικάριο εντάχθηκε στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2023 από την Έμπολι της Serie A και οι εμφανίσεις του φέρεται να έχουν εντυπωσιάσει αρκετά τους «γίγαντες» της Ιταλίας ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τον φέρουν πίσω το επόμενο καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 27χρονος τερματοφύλακας είναι «έτοιμος για μια μεγάλη επιστροφή» στην Ιταλία και η Ίντερ δεν έχει «καμία αμφιβολία» για το ότι θα κάνει πρόταση γι’ αυτόν. Θεωρούν τον Βικάριο ως τον ιδανικό διάδοχο του νυν τερματοφύλακά τους, Γιαν Σόμμερ, ο οποίος θα κλείσει τα 36 του χρόνια στο τέλος του έτους. Σύμφωνα το ρεπορτάζ, η Ίντερ έχει ήδη κάνει έρευνες για τη διαθεσιμότητα του Βικάριο, αν και η Τότεναμ είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει και δεν ενδιαφέρεται να τον πουλήσει.

Εν τω μεταξύ, για τον Βικάριο ενδιαφέρεται και η Μίλαν. Λέγεται ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για τις υπηρεσίες του, αλλά η Τότεναμ θα απαιτούσε ένα σημαντικά υψηλότερο ποσό για να αποχωριστεί τον βασικό της τερματοφύλακα.

Ίντερ και Μίλαν είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για τον Βικάριο

Από τη δική του πλευρά, φαίνεται ότι ο Βικάριο απολαμβάνει τη θητεία του στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ευκαιρία να επιστρέψει στην Ιταλία και να παίξει για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης θα μπορούσε να είναι δελεαστική για τον Ιταλό. Μια τέτοια ευκαιρία ίσως είναι δύσκολο να την αρνηθεί, αν προκύψει, παρά την άνεση που νιώθει αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κόντε «υποκλίθηκε» στην εμφάνιση της Ίντερ με τη Σίτι!

Ο Βικάριο έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το 2028, γεγονός που φέρνει τον σύλλογο σε ισχυρή θέση για να τον διατηρήσει. Σε περίπτωση που υπάρξουν προσφορές, η Τότεναμ πιθανότατα θα απαιτήσει πολύ περισσότερα από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Μίλαν για τον γκολκίπερ της.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version