Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Χ»άρις στον Ράγια η Άρσεναλ δεν ηττήθηκε από την Αταλάντα! (vids)
Champions League

«Χ»άρις στον Ράγια η Άρσεναλ δεν ηττήθηκε από την Αταλάντα! (vids)

Άρσεναλ και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες (0-0), με τον Ράγια να είναι ο άνθρωπος που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα με την τεράστια διπλή επέμβαση που έκανε.

20.09.2024 | 00:21

Η Αταλάντα φιλοξένησε την Άρσεναλ για το πρώτο ματς των δύο συλλόγων στο φετινό Champions League. Καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ και έτσι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με το σκορ να μένει στο 0-0. Σημαντικότερη στιγμή η επέμβαση του Ράγια στο πέναλτι του Ρετέγκι αλλά και στην κεφαλιά που έγινε στη συνέχεια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ματς ξεκίνησε με την Άρσεναλ να έχει στην κατοχή της την μπάλα και να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνη. Στο 6ο λεπτό ο Χάβερτζ προσπάθησε να βρει χώρο για ένα σουτ αλλά τελικά χάθηκε η κατοχή. Στο 13ο λεπτό ο Σάκα δοκίμασε απευθείας ένα φάουλ, αλλά ο Καρνεσέκι έκανε μία μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 18′ το σουτ του Μαρτινέλι κατέληξε μακριά από την αντίπαλη εστία.

Στο 31ο λεπτό η Αταλάντα απείλησε με τον Ντε Κέτελαρ αλλά και αυτού το σουτ πέρασε ψηλά πάνω από το τέρμα. Τελικά, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία από τις δύο ομάδες.

Η Άρσεναλ… χρωστάει στον Ράγια το αποψινό αποτέλεσμα

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η μεγαλύτερη και πιο σημαντική φάση του ματς. Στο 48′ ο Πάρτεϊ έκανε πέναλτι στον Έντερσον και ο Ρετέγκι ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ράγια έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα και στη συνέχεια κατάφερε να απομακρύνει και την κεφαλιά του νεαρού επιθετικού στο «ριμπάουντ», κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στα επόμενα λεπτά, η Αταλάντα πήρε τον έλεγχο και πίεσε την Άρσεναλ αλλά δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικά απειλητική για τα «Κανόνια». Η Άρσεναλ στο 75ο λεπτό έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μαρτινέλι μέσα από την περιοχή έκανε ένα απογοητευτικό πλασέ, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

Διαβάστε επίσης: Μυθικός Ράγια: Έβγαλε πέναλτι και στη συνέχεια απέκρουσε το «ριμπάουντ» στη γραμμή! (vid)

Τελικά, το 0-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του ματς και έτσι Άρσεναλ και Αταλάντα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.










Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version