Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγραψε ιστορία στα τσικό της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο!
Talent Show

Έγραψε ιστορία στα τσικό της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο!

Ο 15χρονος γιος του Μαρσέλο, Ένζο Άλβες, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην U-18 της Ρεάλ Μαδρίτης!

21.09.2024 | 22:47

Σπουδαία τα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τα τμήματα υποδομής της. Καθώς ο 15χρονος επιθετικός Ένζο Άλβες Βιέιρα, γιος του θρυλικού Μαρσέλο, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που μόλις πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε τα 15 του χρόνια (16/9), θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα στη θέση του επιθετικού στη χώρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ένζο Άλβες, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία του στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ για τη θέση του «9» στην Ισπανία, με μεγάλες προσδοκίες να τον συνοδεύουν για το μέλλον. Ο ίδιος έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στις μικρότερες κατηγορίες και η πρόοδός του συνεχίζει να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Η οικογένειά του φαίνεται να συνεχίζει την ποδοσφαιρική της κληρονομιά, με τον Ένζο να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως ένας από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βραζιλίας. Μην ξεχνάμε και το πέρασμα του Μαρσέλο από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού φυσικά…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version