Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστροφή στις νίκες και… προσωρινή κορυφή για την Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Επιστροφή στις νίκες και… προσωρινή κορυφή για την Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δε δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μπόρνμουθ και έτσι έφτασε στο τρίποντο και τη νίκη με 3-0.

21.09.2024 | 18:54

Η Λίβερπουλ έστησε… πάρτι με «καλεσμένη» την Μπρέντφορντ στο Άνφιλντ και έφτασε σε μια πολύ άνετη επικράτηση (3-0) η οποία την ανέβασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη Σίτι να έχει βέβαια ένα ματς λιγότερο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η μοναδική στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει ολοκληρωτικά την έκβαση του αγώνα ήρθε με το… καλημέρα, όταν ο Σεμένιο σκόραρε μετά την ασίστ του Κλάιφερτ στο 3ο λεπτό, όμως το γκολ του ακυρώθηκε γιατί βρισκόταν σε αντικανονική θέση. Αφού η Μπόρνμουθ έχασε εκεί την ευκαιρία να προηγηθεί, η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία του αγώνα και κυριάρχησε εύκολα μέχρι το φινάλε.

Στο 7′ ο Λουίς Ντίαζ… προειδοποίησε, στο 12′ ο Σαλάχ σημάδεψε το δοκάρι και τελικά στο 25′ ο Ντίας κατάφερε να σκοράρει με πλασέ προ κενής εστίας, αφού πρώτα απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πριν καλά καλά μάλιστα οι φιλοξενούμενοι συνέλθουν, ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 28′, παίρνοντας την ασίστ του Άρνολντ και «γράφοντας» το 2-0.

Εύκολη επικράτηση για τη Λίβερπουλ

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Εβανίλσον έχασε μια καλή ευκαιρία για την Μπρέντφορντ, όμως το γήπεδο είχε πια… κατηφορίσει και η Λίβερπουλ στο 36′ «κλείδωσε» οριστικά κι αμετάκλητα το τρίποντο, με τον Νούνιες να συνεργάζεται με τον Σαλάχ και με ένα άψογο τελείωμα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Με το τρίποντο αυτό, οι «Κόκκινοι» ανέβηκαν στους 12 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και ισοβαθμούν στην κορυφή με τη Μάντσεστερ Σίτι, με την ειδοποιό διαφορά όμως πως οι «Πολίτες» δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα αυτή την αγωνιστική και μετρούν το απόλυτο. Αντιθέτως, η Λίβερπουλ «πληρώνει» την απρόσμενη ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε επίσης: Η γκολάρα του Νούνιες… τελείωσε από το ημίχρονο την Μπόρνμουθ (vid)

Λίβερπουλ (Σλοτ): Κέλεχερ, Ρόμπερτσον, Βαν Ντάικ, Κονατέ, Άρνολντ, ΜακΆλιστερ, Γκράβενμπερχ, Σομπόσλαϊ (61′ Τζόουνς), Σαλάχ, Ντίαζ (72′ Γκάκπο), Νούνιες (72′ Κιέζα).

Μπόρνμουθ (Ιραόλα): Κέπα, Αραούχο (70′ Σμιθ), Ζαμπάρνι, Χούισεν, Κέρκεζ, Κουκ, Κρίστι (70′ Σκοτ), Σεμένιο (70′ Σινίστερα), Κλάιφερτ (46′ Ουατάρα), Ταβερνιέρ, Εβανίλσον (76′ Ουνάλ).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version