Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει την ταλεντάρα της Μπάγερν Μονάχου
Μάντσεστερ Σίτι

Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει την ταλεντάρα της Μπάγερν Μονάχου

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να αποκτήσει τον Τζαμάλ Μουσιάλα και φαίνεται πως είναι το φαβορί για την υπογραφή του.

21.09.2024 | 16:29

Γίνεται όλο και πιο σαφές ότι η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την υπογραφή του Τζαμάλ Μουσιάλα το επόμενο καλοκαίρι. Με παίκτες όπως ο Κέβιν Ντε Μπρούιν να πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους, η Σίτι θα χρειαστεί σύντομα να ξαναχτίσει τη μεσαία της γραμμή. Ο Μουσιάλα θεωρείται ο κατάλληλος παίκτης για το κέντρο των «Πολιτών» και πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι η Σίτι είναι το φαβορί για να υπογράψει τον Γερμανό διεθνή αν γίνει διαθέσιμος.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ, στη στήλη του «Daily Briefing», η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται αυτή τη στιγμή το φαβορί για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Μουσιάλα. Ο Φαλκ τονίζει ότι ο Μουσιάλα είναι ένας φιλόδοξος παίκτης, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει το Champions League, γεγονός που καθιστά τη Σίτι – με δεδομένη τη συνεχή παρουσία της ως διεκδικήτρια του τίτλου – ελκυστική επιλογή. Επιπλέον, οι διασυνδέσεις του Μουσιάλα με την Αγγλία και η εξοικείωσή του με τη χώρα αυξάνουν τη γοητεία της Premier League για τον ταλαντούχο μέσο. Ωστόσο, ο Φαλκ τονίζει επίσης ότι η υπογραφή νέου συμβολαίου με την Μπάγερν Μονάχου παραμένει η πιο πιθανή κατάληξη για τον Μουσιάλα σε αυτή τη φάση.

Η Σίτι φαβορί αν δεν ανανεώσει ο Μουσιάλα

Το κλειδί για το μέλλον του Μουσιάλα εξαρτάται από την κατάσταση του συμβολαίου του. Αν η Μπάγερν καταφέρει να διαπραγματευτεί την επέκτασή του, οι εικασίες σχετικά με την πιθανή μετακίνησή του θα σταματήσουν. Ωστόσο, αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε θέση να κάνει την κίνησή της για τον νεαρό αστέρα.

Διαβάστε επίσης: Οι δηλώσεις του Ρόντρι που «μίκρυναν» την Άρσεναλ – Δυναμιτίζει το κλίμα (vid)

Ο διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Μαξ Έμπερλ, έχει σχολιάσει στο παρελθόν την πολυπλοκότητα των διαπραγματεύσεων με τον Μουσιάλα. Μιλώντας στο γερμανικό «Sport1», ο Έμπερλ αναγνώρισε την πρόκληση, αλλά διατηρούσε την αισιοδοξία του, δηλώνοντας: «Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Ο Τζαμάλ ξέρει τι έχει στην Μπάγερν Μονάχου. Μεγάλωσε εδώ και έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο με τον σύλλογο. Οι συζητήσεις εντείνονται και είμαστε εξαιρετικά φιλόδοξοι, όπως και ο ίδιος, και θέλει να κερδίζει τίτλους».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version