Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λονδρέζικο «μπλόκο» στη Γιουνάιτεντ, πάλι καλά υπήρχε κι ο Ονάνα! (vid)
Premier League

Λονδρέζικο «μπλόκο» στη Γιουνάιτεντ, πάλι καλά υπήρχε κι ο Ονάνα! (vid)

«Κουλούρια» στο «Σέλχαστ Παρκ», στην πρώτη φετινή ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Λαμπάδα στον Ονάνα για τον βαθμό!

21.09.2024 | 21:27

Ο Αντρέ Ονάνα εν πολλοίς είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπέστη ήττα στο «Σέλχαστ Παρκ». Η Κρίσταλ Πάλας ανάγκασε την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ σε «λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο. Ακόμα αναζητά την πρώτη της νίκη φτάνοντας στους τρεις μόλις βαθμούς. Ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει τέσσερις περισσότερους στη 10η θέση μαζί με την Τότεναμ.

Το ματς

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήθελαν να βγουν αλώβητη από το Λονδίνο, να φύγουν με το διπλό από μία ακόμη έδρα. Ήθελαν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά την καθαρή εκτός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον με 3-0. Οι «Αετοί» του Λονδίνου από την άλλη κάνουν κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και σίγουρα μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Γιουνάιτεντ θα ήταν ό,τι έπρεπε!

Χέντερσον και δοκάρια σταμάτησαν τη Γιουνάιτεντ

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν καλή απόδοση για περίπου 60 λεπτά, αλλά «σκόνταψαν» πάνω στον Ντιν Χέντερσον, που έπιανε… τα πάντα. Κι όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν τα κατάφερε, τα δοκάρια ήταν εκεί για να σταματήσουν τους Γκαρνάτσο και Μπρούνο Φερνάντες, στην ίδια φάση (29΄)!

Στο τελευταίο ημίωρο το σκηνικό άλλαξε, η Κρίσταλ Πάλας είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Ενκέτια και Σαρ, που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ονάνα, ενώ λίγο αργότερα ο Εζε αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση και δεν μπόρεσε να χαρίσει στην ομάδα του Λονδίνου την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version