Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μας ξέρανε ο Τεν Χαγκ – Ποντάρει πολλά στον… ξεχασμένο της Γιουνάιτεντ (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μας ξέρανε ο Τεν Χαγκ – Ποντάρει πολλά στον… ξεχασμένο της Γιουνάιτεντ (pic)

Ο Έρικ τεν Χαγκ αναφέρθηκε... στο ρόστερ της ομάδας του και ξεχώρισε τον Μέισον Μάουντ!

21.09.2024 | 14:17

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα ιδιαίτερα γεμάτο ρόστερ και σίγουρα στόχος είναι η επιστροφή στους τίτλους. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Τεν Χαγκ προσπάθησε να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ομάδας.

Αν και δεν έχει κατάφερε να πείσει, ο Ολλανδός προπονητής εν τέλει αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την ποιότητα του και τις ικανότητες του.

Πάντως ο Τεν Χαγκ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Άγγλος πρώην σταρ της Τσέλσι έχει όλα τα φόντα για να.. ηγηθεί της ομάδας του, ωστόσο χρειάζεται ρυθμό.

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για το τι μπορεί να φέρει ο Μάουντ στην ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι όταν αρχίσει να αγωνίζεται με παραπάνω διάρκεια θα βελτιωθεί πραγματικά και θα βοηθήσει τρομερά την ομάδα», είπε ο κόουτς της Μάντσεστερ.

«Έχουμε ήδη δει πως έχει αναλαμπές στην αρχή της σεζόν… αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερες προπονήσεις και πιο πολλά ματς», τόνισε ο Τεν Χαγκ.

  • Τι είπε για τον Ουγκάρτε

«Είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα έρθει, θα έρθει με φυσικό τρόπο. Μπορείτε ήδη να δείτε όταν ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα είναι πραγματικά ένας πολύ καλός παίκτης για εμάς».

  • Η αναφορά του Τεν Χαγκ στον Ράσφορντ

«Ο Μάρκους Ράσφορντ ξέρει όταν υπάρχουν πισωγυρίσματα πώς να αντεπιτίθεται, πώς να ορίζει την καριέρα του, την απόδοσή του. Πήρε τον έλεγχο του και έτσι είναι στο δρόμο της επιστροφής. Ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν τώρα πρέπει να συνεχίσει και να προχωρήσει. Είναι παίκτης κατηγορίας”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version