Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι δηλώσεις του Ρόντρι που «μίκρυναν» την Άρσεναλ – Δυναμιτίζει το κλίμα (vid)
Άρσεναλ

Οι δηλώσεις του Ρόντρι που «μίκρυναν» την Άρσεναλ – Δυναμιτίζει το κλίμα (vid)

Η Premier League θυμήθηκε τις δηλώσεις του Ρόντρι... που έκαναν την Άρσεναλ να φαίνεται «ομαδούλα»!

21.09.2024 | 13:24

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι και αυτήν την φορά θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ στο Μάντσεστερ. Ένα ντέρμπι τίτλου, καθώς είναι οι δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια παλεύουν στα ίσα για τον τίτλο της Premier League, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα φυσικά να βγαίνει… πάντα κερδισμένη.

Πέρυσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ο Ρόντρι είχε κάνει μερικές… δηλώσεις-φωτιά προς την Άρσεναλ. Δηλώσεις που «μίκρυναν» την μεγάλη αντίπαλο της Σίτι για τον τίτλο.

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα της Premier League θεώρησε καλό να… επαναφέρει τις δηλώσεις αυτές και τις δημοσίευση στα social media, δυναμιτίζοντας το κλίμα ενόψει του μεγάλου ματς.

«Πιστεύω πως η διαφορά μας ήταν στο mentality. Όταν η Άρσεναλ ήρθε να παίξει στο Έτιχαντ απέναντί μας, το διέκρινα πεντακάθαρα. Αυτά τα παιδιά δεν ήρθαν για να μας κερδίσουν, αλλά για να πάρουν την ισοπαλία. Και αυτό το mentality δεν φέρνει την επιτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version