Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πεντάστερη» Μπάγερν, συνέχισε… από εκεί που σταμάτησε στο Champions League!
Μπάγερν Μονάχου

«Πεντάστερη» Μπάγερν, συνέχισε… από εκεί που σταμάτησε στο Champions League!

Σε παράσταση για... έναν ρόλο μετέτρεψε το εκτός έδρας ματς με τη Βέρντερ Βρέμης η Μπάγερν Μονάχου, φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη με 0-5.

21.09.2024 | 18:27

Η Μπάγερν Μονάχου αναμετρήθηκε με τη Βέρντερ Βρέμης για το Πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει μία πολύ άνετη νίκη. Η ομάδα του Κομπανί συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Champions League και επικράτησε με 0-5.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η αντίσταση των γηπεδούχων κράτησε ουσιαστικά για ένα 20λεπτο, στο οποίο βέβαια και πάλι οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο και απειλούσαν, όμως δεν είχαν καταφέρει να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Όταν αυτό συνέβη, το σύνολο του Κομπανί… ξέσπασε και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Ο Ολίσε είναι αυτός που άνοιξε στο 23′ τον… χορό των γκολ, για να ακολουθήσει 9 λεπτά μετά το 0-2 του Μουσιάλα, το οποίο ουσιαστικά «καθάρισε» από νωρίς τη νίκη των φιλοξενούμενων. Οι «πράσινοι» ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν την αντίπαλη περιοχή, σε αντίθεση με την Μπάγερν που έδειχνε ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν κι άλλα γκολ.

Η Μπάγερν έκανε… πλάκα στη Βέρντερ

Στο δεύτερο μέρος η αντίσταση της Βέρντερ κράτησε 10 λεπτά, μιας και στο 57′ ήταν η σειρά του Κέιν να προσθέσει το όνομά του στην λίστα των σκόρερ, μετά από ασίστ του Ολίσε. Τρία λεπτά μετά, ο τελευταίος έγινε από δημιουργός εκτελεστής και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ στο 65′ βρήκε δίχτυα και ο Γκνάμπρι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο άνετο «διπλό» της ομάδας του.

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν φυσικά τυπική διαδικασία, με τους Βαυαρούς να διατηρούν με χαρακτηριστική άνεση το προβάδισμά τους και το σφύριγμα της λήξης να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν το τρίποντο στο… ρελαντί.

Με τη νίκη αυτή, η Μπάγερν έκανε το «4Χ4» στη φετινή Bundesliga, είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και βρίσκεται φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μετράει ήδη 16 γκολ στο ενεργητικό της, επίδοση τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Διαβάστε επίσης: Η Μπάγερν Μονάχου βάζει… μπλόκο στα όνειρα της «Βασίλισσας»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version