Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο Λονδίνο κάνει κρύο: Γι’ αυτό και η Τσέλσι έριξε μία «τριάρα» και έφυγε! (vid)
Premier League

Στο Λονδίνο κάνει κρύο: Γι’ αυτό και η Τσέλσι έριξε μία «τριάρα» και έφυγε! (vid)

Η Τσέλσι, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Γουέστ Χαμ και έδειξε την ποιότητά της.

21.09.2024 | 17:03

Η Τσέλσι πάει από το καλό στο καλύτερο. Ειδικά όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Οι παίκτες του Ένζο Μαρέσκα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League επικράτησαν με σκορ 3-0 της Γουέστ Χαμ, δείχνοντας πόσο… ψυχροί είναι μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκολας Τζάκσον. Ο Αφρικανός στράικερ σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ έδωσε και μία ασίστ στον Κόουλ Πάλμερ. Έτσι, ο Μαρέσκα έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Τσέλσι, μετά το 2016, όπου νικάει τα πρώτα του τρία εκτός έδρας ματς.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ του Λοπετέγκι έγραψε αρνητική ιστορία. Μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία της έχασε τα πρώτα τρία εντός έδρας ματς που έδωσε!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδανικό για την Τσέλσι. Απλά τέλειο. Και παράλληλα εφιάλτης για τους φίλους της Γουέστ Χαμ που έβλεπαν την ομάδα τους να δέχεται στην έδρα τους το ένα γκολ, πίσω από το άλλο. Οι «μπλε» δεν άργησαν πολύ να δείξουν τις προθέσεις τους. Μόλις στο 4′ ο Τζάκσον πήρε την μπάλα από τα πόδια του Σάντσο και με ωραίο τελείωμα ήταν εκείνος που από πολύ νωρίς έκανε το 1-0.

Το έργο φαινόταν από… νωρίς πως θα πήγαινε. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, να παίρνουν την μπάλα εύκολα στα πόδια τους και γενικότερα να βγαίνουν στην επίθεση με όποιο τρόπο ήθελαν. Η αμυντική λειτουργία της Γουέστ Χαμ ήταν τόσο κακή που όλα έδειχναν ότι απλά ήταν θέμα χρόνου να δεχτεί και δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε από τον Τζάκσον στο 18′ και όλα έγιναν πιο απλά για την Τσέλσι.

Το κερασάκι στην τούρτα των φιλοξενούμενων μπήκε στο 46′ όταν ο Τζάκσον έδωσε την μπάλα στον Πάλμερ και εκείνος με υπέροχο σουτ από δύσκολη γωνία έκανε το 3-0 για την ομάδα του. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι η Γουέστ Χαμ προσπάθησε για το γκολ της τιμής. Μα αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version