Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Απασφάλισε» ο Γκουαρντιόλα: «Συγγνώμη που είμαι αλαζόνας, θέλουν να μας σβήσουν απ’ τον χάρτη»
Μάντσεστερ Σίτι

«Απασφάλισε» ο Γκουαρντιόλα: «Συγγνώμη που είμαι αλαζόνας, θέλουν να μας σβήσουν απ’ τον χάρτη»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στους επικριτές της Μάντσεστερ Σίτι που τη θέλουν όχι απλώς να υποβιβάζεται, αλλά να αφανίζεται!

22.09.2024 | 11:53

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι οι επικριτές της πρωταθλήτριας Αγγλίας, ήθελαν να δουν το σύλλογό του να «σβήνεται από τον χάρτη», μετά την έναρξη της δίκης τη Δευτέρα για 115 οικονομικές παραβιάσεις. «Θέλω να υπερασπιστώ το σύλλογό μου, ειδικά αυτή τη στιγμή που όλοι ελπίζουν μόνο ότι θα υποβιβαστούμε, αλλά επίσης ότι θα σβηστούμε από τον χάρτη», είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι που σήμερα (22/9, 18:30) θα αντιμετωπίσει με την ομάδα του την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Στοχευμένη από κατηγορητήριο βαρύ με 115 κατηγορίες για φερόμενη παράκαμψη οικονομικών κανόνων μεταξύ 2009 και 2018, μετά την άφιξη το 2008 των ιδιοκτητών της στα Εμιράτα, η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με πολλές κυρώσεις, από μια απλή επίπληξη έως τον αποκλεισμό από το πρωτάθλημα και κίνδυνο υποβιβασμού σε χαμηλότερη κατηγορία.

Για την Premier League ο σύλλογος εν γνώσει του εξαπάτησε για να τονώσει τις αθλητικές του φιλοδοξίες. Πολλά βρετανικά μέσα μιλούν για την «αθλητική δίκη του αιώνα». Οι ακροάσεις αναμένεται να διαρκέσουν δέκα εβδομάδες και η απόφαση ενδέχεται να ληφθεί μέχρι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2025. Η Μάντσεστερ Σίτι αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιαδήποτε αδικοπραγία και ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις συμμορφούμενης συμπεριφοράς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version