Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απειλές οπαδών της Ρόμα στη Σουλούκου – Υπό την προστασία της Αστυνομίας εκείνη και τα παιδιά της!
Ρόμα

Απειλές οπαδών της Ρόμα στη Σουλούκου – Υπό την προστασία της Αστυνομίας εκείνη και τα παιδιά της!

Η Λίνα Σουλούκου τέθηκε υπό αστυνομική προστασία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από οπαδούς της Ρόμα.

22.09.2024 | 09:39

Αδιανόητες συνέπειες έχει επιφέρει η απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα. Και φυσικά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας της Ρώμης ως τώρα στο Καμπιονάτο. Η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Ιταλό προπονητή και θρύλο της ως ποδοσφαιριστή μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στους οπαδούς του κλαμπ. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν σταματούν εδώ, μιας και οι πιο ένθερμοι οπαδοί στέλνουν απειλές στη Λίνα Σουλούκου!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Εκείνοι μάλιστα οι οπαδοί στράφηκαν ενάντια στη διοίκηση, στοχοποιώντας συγκεκριμένα τη CEO της Ρόμα. Η Ελληνίδα αξιωματούχος έγινε στόχος έντονων διαδικτυακών επιθέσεων, ενώ αναρτήθηκε πανό έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα με τη φράση “Lina il male di Roma” (“Λίνα, το κακό της Ρόμα”).

Η κατάσταση έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις, με αποτέλεσμα οι αρχές της Ρώμης να αποφασίσουν την παροχή αστυνομικής προστασίας τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά της, ηλικίας 3 και 8 ετών, κατά τις μετακινήσεις τους προς το σχολείο. Αυτή η προστασία τέθηκε σε ισχύ για τουλάχιστον 48 ώρες, καθώς οι τοπικές αρχές θορυβήθηκαν από τις απειλές και τις αντιδράσεις που προέκυψαν εναντίον της Σουλούκου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version