Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος από τη Ρόμα η Σουλούκου – Δήλωσε παραίτηση! (pic)
Πρωτοσέλιδα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος από τη Ρόμα η Σουλούκου – Δήλωσε παραίτηση! (pic)

Αιφνιδιαστική αποχώρηση από τη Ρόμα! Παραιτήθηκε η CEO της ομάδας, Λίνα Σουλούκου!

22.09.2024 | 13:55

Η Λίνα Σουλούκου αποτελεί με κάθε επισημότητα παρελθόν από τη Ρόμα! Η Ελληνίδα πρώην πλέον CEO των τζιαλορόσι… μετά τα τελευταία γεγονότα και την αποχώρηση του Ντε Ρόσι «αναγκάστηκε» να παραιτηθεί από τη Ρόμα, μετά από αρκετό καιρό πετυχημένης παρουσίας στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόμα:

Η AS Roma ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου, η CEO. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον Όμιλο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή.»

Η κίνηση των οπαδών της Ρόμα που έστειλε στην έξοδο την Λίνα Σουλούκου!

Εκείνοι μάλιστα οι οπαδοί στράφηκαν ενάντια στη διοίκηση, στοχοποιώντας συγκεκριμένα τη CEO της Ρόμα. Η Ελληνίδα αξιωματούχος έγινε στόχος έντονων διαδικτυακών επιθέσεων, ενώ αναρτήθηκε πανό έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα με τη φράση “Lina il male di Roma” (“Λίνα, το κακό της Ρόμα”).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version