Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για γέλια η Λυών – Την άφησε τέζα η Μαρσέιγ των… δέκα παικτών (vid)
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Για γέλια η Λυών – Την άφησε τέζα η Μαρσέιγ των… δέκα παικτών (vid)

Η Λυών... ήταν για κλάματα και η Μαρσέιγ που έπαιζε από το 5' με παίκτη λιγότερο, πήρε μια επική νίκη εκτός έδρας!

22.09.2024 | 23:50

Τεράστιο διπλό-τίτλου από την Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Λυών… με τους Μασαλλούς να αγωνίζονται από το 5′ με παίκτη λιγότερο! To Buzzer-beater του Γκαρσία στο 96′ την άφησε στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Για γέλια και για κλάματα η Λυών, που πλέον περιμένει τον Ολυμπιακό

To ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα της Μαρσέιγ, καθώς στο 5′ ο Μπαλέρντι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε από νωρίς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο 10′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, ενώ συνέχιζαν την ασφυκτική πίεση προς τα καρέ της Μαρσέιγ. Η πίεση απέδωσε καρπούς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με την Λυών να κερδίζει πέναλτι, όμως τον Λακαζέτ να αστοχεί.

Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο η Λυών κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Σαρ να σκοράρει και να γράφει το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν πρίμα για την Λυών, όμως η Μαρσέιγ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Λιρόλα,

Σαν να μην έφτανε για αυτό για την Λυών… κατάφερε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα! Στο 82′ η Μαρσέιγ έκανε την μεγάλη ανατροπή με τον Γκαρσία να σκοράρει για το 2-1…

Παρόλα αυτά η Λυών κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς ισοφάρισε στο 94′ με τον Τσερκί. Όμως… η Μαρσέιγ άφησε τάβλα την Λυών, με τον Γκαρσία να σκοράρει στο 96′ για το τελικό 3-2 και να φεύγει με ένα ανέλπιστο και επικό διπλό-τίτλου!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version