Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Σημαντικές αλλαγές από τον Αρτέτα! (pic)
Premier League

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Σημαντικές αλλαγές από τον Αρτέτα! (pic)

Ο Μίκελ Αρτέτα ετοίμασε μερικές... εκπλήξεις στον Πεπ Γκουαρντιόλα για το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Έτιχαντ».

22.09.2024 | 17:30

Λένε πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Εκτός και αν μιλάμε για τον Μίκελ Αρτέτα και τη δική του Άρσεναλ. Πριν από μία εβδομάδα οι Λονδρέζοι είχαν επικρατήσει εκτός έδρας της Τότεναμ με σκορ 1-0. Αλλά ο Ισπανός τεχνικός για το ντέρμπι του «Έτιχαντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι έκανε κάποιες μικρές παρεμβάσεις στην 11αδα του. Κυρίως στην αμυντική του τετράδα.

Εκεί εντοπίζουμε για πρώτη φορά βασικό φέτος σαν αριστερό μπακ τον Ρικάρντο Καλαφιόρι. Δεξιά μπαίνει ο Γιούριεν Τίμπερ και αφήνει έξω τον Μπεν Γουάιτ. Επίσης σημαντική κίνηση το γεγονός ότι ο Κάι Χάβερτς θα είναι σαν “δεκάρι” και στη θέση του φουνταριστού θα είναι ο Λεάντρο Τροσάρ. Κάτι που φυσικά κατά τη διάρκεια του αγώνα θα αλλάζει.

Η 11αδα της Άρσεναλ για το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Στο τέρμα ο Ράγια. Από τα δεξιά  στα αριστερά στην άμυνά της οι: Τίμπερ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ και Καλαφιόρι. Στον χώρο του κέντρου ο Πάρτεϊ, λίγο πιο μπροστά ο Ράις και δίπλα του ο Χάβερτς.

Στην επίθεση από τα δεξιά προς τα αριστερά ο Σάκα, ο Τροσάρ και ο Μαρτινέλι.

Ιδού η 11αδα της Άρσεναλ για το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version