Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπήκε ο Βινίσιους, θριάμβευσε η Ρεάλ με τεσσάρα στους Καταλανούς (vid)
La Liga

Μπήκε ο Βινίσιους, θριάμβευσε η Ρεάλ με τεσσάρα στους Καταλανούς (vid)

Σύστημα το έχει κάνει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης με τις ανατροπές. Απόψε ήταν η σειρά της Εσπανιόλ να χαμογελάσει αρχικά και να κλάψει τελικά (4-1).

22.09.2024 | 00:01

Μια διπρόσωπη Ρεάλ Μαδρίτης είδαμε απόψε. Αφυπνίστηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και νίκησε 4-1 την Εσπανιόλ στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Έτσι, πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα, η οποία κοντράρεται στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής με τη Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Καταλανοί δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους, έχασαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κουρτουά στο 54΄. Κάπου εκεί… εμφανίστηκε στο γήπεδο η «Βασίλισσα», που κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο τελευταίο ημίωρο, πήρε τη νίκη με σκόρερ τους Καρβαχάλ, Ροντριγκο, Βινίσιους και Μπαπέ ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Ο Βινίσιους έδιωξε το άγχος από τη Ρεάλ

Το «κλειδί» της αναμέτρησης που οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη απόψε δεν ήταν άλλο από τον Βινίσιους. Στο 55ο λεπτό ο Κάρλο Αντσελότι κατάλαβε πως ο Αρντά Γκιουλέρ δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του. Έτσι, τον απέσυρε για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον «Βίνι» ο οποίος… οργίασε.

Και μόνο η παρουσία του ξεκλείδωσε τους «μερέγχες», διότι τρία λεπτά μετά την άφιξή του στο ματς, ισοφάρισαν. Ο Βραζιλιάνος άσος στο 75ο λεπτό προέβη σε μια απίστευτη ασίστ με το εξωτερικό φάλτσο για το 2-1 του Ροντρίγκο. Ενώ ο ίδιος έκανε το 3-1 στιγμές αργότερα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Μπαπέ φτάνοντας στα 4 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 3 από την άσπρη βούλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version