Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε για το μέλλον του και… άναψε φωτιές
Λίβερπουλ

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε για το μέλλον του και… άναψε φωτιές

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του και... άναψε φωτιές στη Λίβερπουλ.

22.09.2024 | 20:18

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ για το καλοκαίρι του 2025, καθώς αναζητά μια μακροπρόθεσμη λύση για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Άγγλος αμυντικός θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το συμβόλαιο του Αλεξάντερ-Άρνολντ με τη Λίβερπουλ λήγει στο τέλος της σεζόν, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει ήδη απορρίψει το ενδεχόμενο να επεκτείνει την παραμονή του στον σύλλογο. Παρά τις συνεχιζόμενες φήμες, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει παραμείνει ως επί το πλείστον σιωπηλός σχετικά με το μέλλον του, αποφεύγοντας να κάνει δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την επόμενη κίνησή του.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στα ΜΜΕ, ο 25χρονος ρωτήθηκε τελικά για το μέλλον του και για το αν σκοπεύει να φύγει από τη Λίβερπουλ όταν λήξει το συμβόλαιό του. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ επεσήμανε την κατάκτηση τροπαίων ως σημαντικό παράγοντα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε με… γρίφους

«Το μέλλον μου; Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πάντα τα τρόπαια. Θέλω να κερδίζω τρόπαια, είμαι ένας παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο από τα τρόπαια και τις νίκες και την ελίτ. Οπότε αυτός είναι μάλλον ο κύριος παράγοντας», δήλωσε, όπως αναφέρει το «Athletic».

Ενώ αναγνώρισε την επιθυμία του να κερδίσει τρόπαια, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έδωσε και μια πιο μετρημένη απάντηση, τονίζοντας τη δέσμευσή του στη Λίβερπουλ για το υπόλοιπο της σεζόν. «Θέλω να είμαι παίκτης της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, αυτό θα πω», πρόσθεσε.

Τα συγκρατημένα σχόλιά του παραπέμπουν σε πιθανή αποχώρηση, ειδικά δεδομένου ότι εστίασε στην κατάστασή του για τη φετινή σεζόν, χωρίς να αναφερθεί σε επέκταση του συμβολαίου του. Όταν ρωτήθηκε περαιτέρω για την κατάσταση του συμβολαίου του, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ αναφέρθηκε στην ιστορία του με τη Λίβερπουλ, σημειώνοντας ότι βρίσκεται στον σύλλογο για δύο δεκαετίες και έχει υπογράψει πολλαπλές επεκτάσεις συμβολαίων, καμία από τις οποίες δεν ανακοίνωσε. Άφησε να εννοηθεί ότι αυτή τη φορά δε θα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: O Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έχει ένα νούμερο που θα ζήλευαν θρύλοι της Premier League! (stats)

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα. Αν ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, οι Ισπανοί «γίγαντες» μπορεί να έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι, εξασφαλίζοντας ένα από τα κορυφαία ταλέντα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version