Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Η παλικαριά του Έντρικ που έκανε… μάγκα τον Μπαπέ (vid)
Η μπάλα στην εξέδρα

Ρεάλ Μαδρίτης: Η παλικαριά του Έντρικ που έκανε… μάγκα τον Μπαπέ (vid)

Ο Κιλιάν Μπαπέ χρίστηκε σκόρερ χθες βράδυ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» καθαρά χάρη στην επιμονή και την οξυδέρκεια του Έντρικ.

22.09.2024 | 10:09

Αν κοιτάξει κανείς τον πίνακα των σκόρερ της La Liga θα δει δυο ονόματα στην κορυφή. Αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι εκείνο του Κιλιάν Μπαπέ, με τους δυο επιθετικούς των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, να έχουν από τέσσερα γκολ. Μόνο που ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει με πέναλτι το 75% των τερμάτων του, δηλαδή τα 3/4. Και για το χθεσινοβραδινό απέναντι στην Εσπανιόλ, ευθύνεται ξεκάθαρα ο Έντρικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός μπήκε ως αλλαγή όπως γίνεται συνήθως. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα διότι απλώς δεν έχει πού να τον χωρέσει. Οι δηλώσεις του μάλιστα μετά την ευρεία νίκη της «βασίλισσας» στο γήπεδό της ήταν ξεκάθαρες. «Θα έχει τις στιγμές του ο Έντρικ. Είναι μικρός, ταλαντούχος, αλλά έχω τους Ροντρίγκο, Μπαπέ, Βινίσιους. Ηρεμήστε, θα παίξει».

Αυτό που έχει να κάνει ο νεαρός φορ της Ρεάλ δεν είναι παρά να δουλέψει σκληρά. Και μόνο το γεγονός ότι αγωνίζεται στην πιο πετυχημένη ομάδα του πλανήτη μεγάλη του τιμή είναι. Όμως, για να μπορέσει κάποια στιγμή να πάρει φανέλα βασικού και αργότερα να ηγηθεί της επίθεσής της, θα πρέπει να αποδείξει πολλά, να φάει πολλά καρβέλια που λέμε στα χωριά μας.

Ο Μπαπέ να πάρει παράδειγμα από τον Έντρικ!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να (ξανα)δούμε τι συνέβη μετά το 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ. Όχι, δεν μπερδέψαμε τα ονόματα στον παραπάνω μεσότιτλο. Ο Έντρικ κέρδισε πέναλτι με μια παλικαρίσια ενέργεια. Αρχικά μάζεψε με κάποιο μαγικό τρόπο την μπάλα πριν βγει εκτός, μονομάχησε με τον Κάρλος Ρομέρο ο οποίος το μόνο που είχε πια να κάνει, ήταν να κρατήσει τον αντίπαλό του. Από πείσμα και μόνο δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την ενέργειά του. Ο παίκτης της Ρεάλ έφτασε μέχρι τη γραμμή της περιοχής όπου εν τέλει έπεσε στο έδαφος και κέρδισε το πέναλτι με ψυχή και καρδιά.

Κάπως έτσι, ο Μπαπέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στην ιστορία του αγώνα αυτός θα μείνει ως ο σκόρερ του 4-1. Ωστόσο, ο Γάλλος σταρ θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον νεότερο συμπαίκτη του και το πόσο σθένος και οξυδέρκεια έβγαλε στη φάση που του έδωσε το δικαίωμα να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Διότι κακά τα ψέματα, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει ακόμα… ματώσει για τη βαριά φανέλα που φορά. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια μερίδας φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης πως ο Γάλλος περπατάει στο γήπεδο…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version