Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό της Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι για αντι-Τεν Χαγκ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο μυαλό της Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι για αντι-Τεν Χαγκ!

Tον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει βάλει πιο ψηλά στη λίστα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Τεν Χαγκ.

22.09.2024 | 10:45

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκεφτεί την αντικατάσταση του Έρικ Τεν Χαγκ με τον έξι φορές νικητή της Serie A, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά από ιταλικό ρεπορτάζ που ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε επαφή. Οι εικασίες σχετικά με τη θέση του Ολλανδού ως προπονητής της Γιουνάιτεντ έχουν στροβιλιστεί σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Μάντσεστερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Calciomercato, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους, ο οποίος θα μπορούσε να είναι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του συλλόγου εάν ο Τεν Χαγκ απομακρυνθεί από το «Ολντ Τράφορντ». Παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» πίστευαν στον Τεν Χαγκ και του έκαναν επέκταση συμβολαίου για ένα χρόνο, η θέση του προπονητή της ομάδας παραμένει σταθερή πηγή εικασιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας σκέφτηκε σοβαρά να χωρίσει με τον Τεν Χαγκ το καλοκαίρι. Μάλιστα, προέκυψε μια σειρά από πιθανούς αντικαταστάτες, συμπεριλαμβανομένων των Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Τόμας Τούχελ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η πίεση στον Τεν Χαγκ άρχισε να αυξάνεται ξανά νωρίτερα αυτή τη σεζόν, αφού η Γιουνάιτεντ υπέστη συνεχόμενες ήττες από Μπράιτον και Λίβερπουλ. Και τελευταία χρονικά την γκέλα στο «Σέλχαστ Παρκ» με την Κρίσταλ Πάλας (0-0). Το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού του Άγιαξ να αναφέρουμε πως λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μαξ Αλέγκρι, εν τω μεταξύ, έμεινε χωρίς δουλειά από τότε που έφυγε από τη Γιουβέντους για δεύτερη φορά στις 17 Μαΐου στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version